- Håper jeg vant publikums hjerter

Walstad tapte EM-kampen.

Reidar Walstad ble et nummer for liten i EM-kampen i super bantamvektboksing. Bernhard Dunne vant en enstemmig poengseier.

– De første fire, fem, seks rundene kom jeg ikke tett nok innpå ham til å treffe skikkelig. Kanskje skulle jeg lagt om taktikken min litt og vært enda mer aggressiv da. Det er det eneste jeg mener jeg kunne ha gjort annerledes, sa Reidar Walstad til NTB.


Etter 12 runder ble iren tilkjent seieren med poengene 118-111, 116-112 og 115-113 hos de tre dommerne.

– Jeg håper alle som så denne kampen mener at de fikk se en god boksekamp. Jeg føler iallfall at jeg vant hjertene til boksepublikummet her i Dublin, og jeg skal ikke nekte for at jeg håper Dunne vil gi meg en ny sjanse til å bokse om EM-tittelen, sa Walstad.

Dunne hadde føringen fra start, men Walstad gjorde en god innsats og var med på notene. Innimellom greide nordmannen å vinne noen runder, men Dunne dominerte med sin større rekkevidde.

Hjemmefavoritten åpnet også et kutt over nordmannens venstre øyenbryn i annen runde, og Walstad ble noe preget av det utover i kampen.

- Bortsett fra at jeg fikk mye blod ned i øynene et par ganger, gjorde det meg ingenting. Jeg måtte bare passe på at Dunne ikke traff for mye i det øyebrynet, sa Walstad.

(NTB)

TAPTE: Reidar Walstad hang godt med i perioder, men tapte på enstemmig poengtap. Foto: AP
TAPTE: Reidar Walstad hang godt med i perioder, men tapte på enstemmig poengtap. Foto: AP Vis mer