- Håper Lørenskog får pengene

Carew støtter gamleklubben.

RIJEKA (Dagbladet.no): Som Dagbladet.no har omtalt de siste ukene, venter Lørenskog fortsatt på solidaritetsmidlene fra Besiktas og Lyon, som begge skylder den norske andredivisjonsklubben millionbeløp.

Årsaken er at storklubbene har hatt den Lørenskog-oppfostrede spissen i sine spillerstaller, noe som forplikter dem til å betale fem prosent av overgangssummen til klubbene Carew var i fra han var 12 til 23 år gammel.

Rosenborg og Vålerenga har omsider fått sitt, mens Lørenskog ikke har fått en krone. Dagbladet.no spurte John Carew, for tida på landslagssamling i Kroatia, om han har en hilsen til gamleklubben.

- Hilsen og hilsen, de får jo ikke pengene av at jeg sender en hilsen. Men jeg håper at de får midlene, for Lørenskog er klubben i mitt hjerte, svarer den nåværende Aston Villa-spilleren.

Franske Lyon har signalisert at de vil betale med det første. Besiktas\' unnskyldning for forsinkelsen hersker det atskillig større usikkerhet rundt.

Carews nyeste arbeidsgiver, Aston Villa, har fortsatt 16 dager på seg til å overholde den 30 dager lange fristen.

STØTTER GAMLEKLUBBEN: John Carew vil at gamleklubben Lørenskog skal få pengene de har rett på fra spissens million-overganger. Han håper superklubbene gjør opp for seg. Foto: SCANPIX
STØTTER GAMLEKLUBBEN: John Carew vil at gamleklubben Lørenskog skal få pengene de har rett på fra spissens million-overganger. Han håper superklubbene gjør opp for seg. Foto: SCANPIX Vis mer
- Håper Lørenskog får pengene