Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Håper Marion får ro

SYDNEY (Dagbladet): Helt som forventet vant Michael Johnson gull på 400 meter med tida 43.84 i går. Etter løpet snakket han om Marion Jones.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Michael Johnson hadde neppe trodd at gullet hans på 400 meter i går ble totalt overskygget av historien om CJ Hunters positive dopingprøve på Bislett.

- Jeg vet ikke noe om det, sier Michael Johnson i mixed zone før medaljeutdelingen.

Han er mer opptatt av Marion Jones enn CJ Hunter.

- Jeg vet at Marion er sterk. Jeg håper hun klarer å fokusere på det hun skal gjøre. Da vil det ikke påvirke forberedelsene hennes, og det vil ikke påvirke prestasjonen hennes, sier han.

Historiens beste løper på 200 meter og 400 meter oppfordrer dessuten media til å gi Marion fred til å oppfylle drømmen sin:

- Jeg håper dere i pressen lar Marion få ro, sier han.

Sjøl følte Michael Johnson seg bare stor i går:

- Dette føles bra. Godt å være med og lage historie. Drømmen min er oppfyl. Jeg ville ikke at mitt siste OL-løp skulle være en flopp, sier han. Nå drar Michael tilbake til kona og sønnen i USA. Der skal han tenke seg grundig om før han bestemmer seg om han skal fortsette.