- Håper NFF bruker bota til god bløtkake

Rekdal uenig i «alkis»-straff, men vil ikke anke.

ANKER IKKE: Kjetil Rekdal er ikke fornøyd med straffen fra NFF, men vil ikke anke den.Foto: TV 2 Sporten
ANKER IKKE: Kjetil Rekdal er ikke fornøyd med straffen fra NFF, men vil ikke anke den.Foto: TV 2 Sporten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Aalesund-trener Kjetil Rekdal endte i dag opp med hele straffen for den famøse «alkis»-kommentaren til Eirik Bakke på Brann stadion i forrige måned.

I stedet for at Aalesund som klubb måtte ta en del av støyten, slik forbundstyret innstilte på, ble Rekdal i dag ilagt 10 000 kroner i bot og én kamps karantene.

- Denne straffen er jeg selvfølgelig ikke fornøyd med, det er vel ingen som blir straffet. Men jeg håper fotballforbundet bruker bota mi til noe god bløtkake i lunsjen framover. 10000 kroner burde holde en stund, sier Rekdal til Dagbladet.- Nei, det var en fleip. Men jeg har beklaget det jeg sa til Bakke, og nå får jeg vel bare ta smellen. Jeg kommer iallfall ikke til å anke, jeg ønsker bare å bli ferdig med denne saken, sier Aalesund-treneren.

MediaoppstyrDa sikter han blant annet til mediaoppstyret i etterkant av situasjonen, og han antyder at det kan ha påvirket Doms- og sanksjonsutvalget, som fastsatte straffen.

Rekdal sier han ikke har vært i kontakt med Bakke siden han var inne garderoben etter kampslutt. Da spurte han spøkefullt om Bakke ville gjøre opp ved å slåss. Bakke nektet å ta Rekdal i hånda.- Vi klarte vel ikke å legge det bak oss der og da, men jeg har beklaget uttalelsen mange ganger i etterkant. Og jeg har sett at Bakke har akseptert det, sier Rekdal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer