Håper på å kunne gjenta denne mislykkede feiringen

Vil ha tittelen alene.

MESTSCORENDE: Miroslav Klose var ikke like smidig og grasiøs som han var under VM i 2002 da han feiret 2-2-scoringen mot Ghana med salto, men veteranen håper å kunne feire en scoring eller to til iløpet av VM i Brasil. Nå vil han ha tittelen som VMs toppscorer gjennom tidene alene. Foto: REUTERS/Mike Blake/NTB Scanpix
MESTSCORENDE: Miroslav Klose var ikke like smidig og grasiøs som han var under VM i 2002 da han feiret 2-2-scoringen mot Ghana med salto, men veteranen håper å kunne feire en scoring eller to til iløpet av VM i Brasil. Nå vil han ha tittelen som VMs toppscorer gjennom tidene alene. Foto: REUTERS/Mike Blake/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tysklands Miroslav Klose håper at han scorer minst to mål til i fotball-VM.

36-åringens scoret sitt første i årets VM rett etter at han kom inn som innbytter mot Ghana sist lørdag. Kloses mål sikret uavgjort 2-2.

Målet gjør at han er VMs toppscorer gjennom tidene med 15 scoringer. Han deler plassen på toppen med Brasils Ronaldo.

- Jeg håper å kunne toppe listen alene. Jeg lyver om jeg sier noe annet. Jeg er spiss, og spisser ønsker seg mål. Og jeg ønsker å holde meg øverst på listen så lenge som mulig, sier Klose i et intervju med Tysklands fotballforbund.

USA spiller sin siste gruppespillkamp mot USA torsdag. De trenger uavgjort for å være sikret plass i åttedelsfinalen.

Det er usikkert om Klose får spille fra start mot amerikanerne.

- Et spiss setter seg alltid mål foran et mesterskap. Mitt mål var å score tre, men det ville vært deilig om jeg hadde scoret flere, sier den polskfødte spissen som ble toppscorer i fotball-VM i 2006.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer