- Håper på comeback

Therese Johaug har lagt opp, men har holdt comeback-døra på gløtt. Petter Northug (37) håper Therese Johaug (34) gjør alvor av comeback-planene. Hovedpersonen selv kommer med et kryptisk svar.

GOD STEMNING: Therese Johaug og Petter Northug sammen på Hamar i 2019. Foto: Geir Olsen / NTB
GOD STEMNING: Therese Johaug og Petter Northug sammen på Hamar i 2019. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Therese Johaug avslørte at hun la opp som langrennsløper for 16 måneder siden, har hun holdt comeback-døra på gløtt. Så å si hver gang hun er blitt spurt om framtida, og Dagbladet har ansvaret for en del av spørsmålene, har hun lagt inn et lite forbehold.

- Det er jo slutt nå. Men du vet jo aldri hva som skjer i framtida, så jeg skal ikke stå her og si at det aldri kommer til å skje, sa hun allerede uka etter beskjeden kom.

Enklere sagt:

Først barn. Så får vi se.

På 17. mai ble del én fullført, da 35-åringen og forloveden Nils Jakob Hoff ble foreldre for første gang.

I det fjerne lyser VM i Trondheim i 2025 - med knallharde løyper skreddersydd for duracellkaninen. For å krydde ryktebørsen mer: Johaug er god venn med Marit Bjørgen, som vet alt om å stoppe karrieren, få et barn og komme tilbake i toppform.

Petter Northug (37), som i forrige uke avslørte at Janteloppet blir en del av Ski Classics, drømmer også om at Dalsbygda-ekspressen kommer tilbake til VM-sesongen.

- Tror du det er mulig med et Johaug-comeback?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer