Håper på dobbelseier

Knut Anders Fostervold håper på dobbelseier i kveld. Først vil han banke Real Madrid. Så vil han rekke fram før kona føder. Men det er slett ikke sikkert han får med seg begge begivenhetene.

Fostervold og resten av Molde gjør seg klar til kamp i kveld. Molde skal vise at de ikke er en kasteball i internasjonal fotball.

Men det er ikke bare fotball Fostervold tenker på for tida. Kona Julie kan føde når som helst:

- Hvordan går det med barnefødselen, Knut Anders Fostervold?

- Ja, si det. Han - eller hun - er inne foreløpig. Jeg håper det blir kamp som normalt. Jeg skal ringe før kampen for å høre om noe skjer. Rett etter at kampen er blåst av, drar jeg til sykehuset, sier Fostervold til Dagbladet :på nettet.

Velger fødselen

- Hva gjør du hvis fødselen begynner midt i kampen?

- Hvis Julie føder mens jeg spiller, må jeg bare prøve å spille ferdig. Terminen har vært. Det kan skje når som helst, så det er klart det er nervepirrende, sier Fostervold.

- Hvis du måtte velge mellom Champions League-kamp og fødselen?

- Fødselen.

Stjerner mangler

Real Madrid har allerede gått videre i Mesterligaen. Savio, som scoret to mål er ikke med. Også McManaman og Anelka blir hjemme. Det samme gjelder Morientes, Raul, Balic, Geremi, Hierro og Illgner.

- Jeg tror vi har en sjanse. I hvert fall hvis vi har litt mer tur enn i Porto. Men det blir en tøff kamp. Det er greit at Real Madrid ikke stiller sitt beste lag. Men dette er spillere som er sugne. Vi møter ikke noe b-lag, sier Fostervold.

Real Madrids trener, John Toshack, er ikke helt enig.

- På en måte kan vi si at dette er et reservelag. I alle fall ville 5-6 av spillerne som møter Molde normalt ikke ha spilt på vårt førstelag, sier Real Madrids trener, John Toshack ifølge NTB.

Moldes lag

Molde stiller følgende lag i kveld (med forbehold om at det ikke blir familieforøkelse hos Fostervold mellom 20.45 og 22.30 i kveld):

Morten Bakke - Trond Strande, Petter C. Singsaas, Pål Lydersen, Knut Anders Fostervold - Odd Inge Olsen, Karl Oskar Fjørtoft, Daniel Berg Hestad - Jo Tessem, Andreas Lund, Magne Hoseth.

FAMILIEFORØKNING: Knut Anders Fostervold og hunden Aurora venter familieforøkning - kanskje allerede i kveld.