- Håper på drittvær

Vanligvis frykter hopperne ujevne forhold i bakken. I dagens renn håper Roar Ljøkelsøy (26) på skittvær - og flaks.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

INNSBRUCK (Dagbladet): - Jeg håper på sjanseseilas i Bergisel-bakken, og at det er min tur til å ha flaks, sier Roar Ljøkelsøy foran hoppukas tredje renn.

I går var det tung trekk bakfra både under treningen og kvalifiseringen. Dagens værmelding forteller om slaps og ruskevær i Innsbruck.

- Uansett vær og føreforhold kommer jeg til å gi full gass. I dag vil jeg heller falle enn å hoppe forsiktig og ende på tiendeplass. For å vinne, må jeg ha flaks. Det har det ikke vært for mye av i denne hoppuka. Forhåpentligvis er det min tur i dag, sier Ljøkelsøy.

Etter to renn ligger han på tredjeplass, 13,4 poeng bak finnen Janne Ahonen, 4,6 poeng bak sloveneren Primoz Peterka og 1,5 poeng foran tyskeren Sven Hannawald, 4,9 poeng foran polakken Adam Malysz og henholdsvis 5,1, 6,9 og 9,1 poeng foran østerrikerne Martin Höllwarth, Andreas Goldberger og Andreas Kofler.

- I går hoppet jeg dårlig i kvalifiseringen, og landet på beskjedne 104,5 meter. Da ble alt krampaktig og låst. Men ett dårlig hopp spiller ingen rolle, og er bare å glemme. Dessuten var det bakvind hele veien. Blir det oppdrift i dag, stiger sjansene, sier Ljøkelsøy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer