Håper på enighet med Rosenborg

Vegard Forren kan få spilletid i Rosenborgs kommende treningskamper på Marbella.

PASSER GODT: Pål André Helland mener Rosenborg og Vegard Forren er en perfekt match for hverandre. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
PASSER GODT: Pål André Helland mener Rosenborg og Vegard Forren er en perfekt match for hverandre. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag ankommer Vegard Forren Marbella for å trene med fjorårets seriemester og potenstielt hans nye klubb.

Forren forteller VG at han først og fremst vil trene og bli kjent med RBK-gutta, med et videre håp om å komme til en enighet med trønderne.

- Nå handler det om å finne ut om hans og vår fremtid passer sammen, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen til VG, som påpeker at Forren ikke er på et prøvespill og at ingen avtale er gjort.

En av de som håper Forren signerer for RBK, er barndomskompisen Pål André Helland. Han tror en overgang vil være godt for både RBK og Forren selv.

– Han er en strålende fotballspiller som har noen egenskaper som vi ikke har. Han har litt av de samme ferdighetene som Ole (Selnæs) har. Det handler om romforståelse og det å piske ballen gjennom ledd. Det har vi savnet etter at Ole dro. Som barndomskompis hadde det også vært veldig artig om Vegard ble Rosenborg-spiller, sier Helland til VG, som mener Forren vil bli en garantert suksess i RBK-trøya om han signerer.

29-åringen fra Kyrksæterøra var på vei til den tyske andredivisjonsklubben 1860 München, men partene ble ikke enige.

Rosenborg møter finske HJK og islandske FH på Marbella denne uken. Ifølge VG er det usikkert om Forren får spilletid i de kampene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer