Håper på Kjuser'n

Knallhard jobbing i sommer og høst har fått Lasse Kjus, VM-kongen fra Vail, tilbake i bakken igjen. Landslagssjef Atle Skårdal innrømmer at det er grunn til å stille forventninger til Kjus'ern.

Sesongåpningen finner sted på isbreen over Sölden søndag. Storslalåm står på programmet, og selv om det ikke har vært den beste norske grenen de siste årene, så håper Skårdal at løperne hans har kuttet litt inn på det enorme forspranget de suverene østerrikerne har hatt i denne disiplinen.

- Det er ikke til å komme fra østerrikerne er favoritter. Maier ser sterk og bra ut, for vi trenet ved siden av dem i Sölden for en ukes tid siden, sier Skårdal

- Men før sesongåpningen søndag sliter både Stefan Eberharter og Hans Knauss med skader. Det gir meg troen på at vi skal klare å kjempe med dem. Vi må i hvert fall ha troen på at det kan gå bra, for ellers vil vi være slått på forhånd, sier Skårdal til NTB.

(NTB)

<B>NY SUPERSESONG:</B> Lasse Kjus viser gode tendenser før helgas alpinstart, og støtteapparatet håper Kjus kan være en hard konkurrent for østerrikeren Hermann Maier.