Håper på Nordlie-salto

Erik Holtan (36) vil være mer nervøs for hullet Tom Nordlie vil etterlate seg etter en eventuell salto på lørdag, enn for kampen mot Vålerenga.

Mest nervepirrende tror keeperveteranen likevel det blir å følge sine nye lagkamerater i Moss spille ren opprykksfinale mot Sandefjord på søndag. Etter 13 sesonger i Skien blir Holtan mossekråke etter sesongen.

-  Jeg kommer til å være mest spent på søndag. Det er jo en del artigere i Tippeligaen enn i 1. divisjon. Og når jeg ikke kan påvirke resultatet i det hele tatt, blir jeg ekstra nervøs.

Bør få sjansen

-  Mer enn i kampen mot Vålerenga?

-  Å ja, helt sikkert. Jeg pleier ikke være så nervøs. Og man kan ikke få det bedre som fotballspiller enn det vi gjør på lørdag.

-  Å spille uten press og med fullsatte tribuner er det sjelden man får oppleve i Odd, sier Holtan.

Førstekeeper Rune Jarstein fikk seg en smell i brystet på treninga i går, og har ifølge fysioterapeut Bård Homstøl 50 prosent sjanse for å spille mot Vålerenga.

Erik Holtan vet hvem han ville latt spille dersom Jarstein ikke er fullstendig restituert.

-  Mangler Rune så mye som én prosent, er jeg ikke i tvil om at jeg bør stå. Det vil være veldig rart om de ikke følger den tankegangen, sier Holtan, som ikke har spilt på A-laget siden kampen mot Molde 12. juni.

- Moro med salto

Men matchformen er han overhodet ikke bekymret for.

-  Jeg er så trygg på meg sjøl, og vet hva jeg står for. Hvis ikke jeg spiller, får jeg sitte på benken og fryse og høre på Klanen synge. Dattera mi kommer bare på grunn av dem, så de bør kjenne sin besøkelsestid, flirer Holtan.

Og ser gjerne at Tom Nordlie viser litt akrobatikk om Start blir seriemester lørdag kveld.

-  Det kunne vært moro å se Tom Nordlie ta salto, men det spørs vel om de hadde klart å tette igjen hullet etter ham. Kanskje de måtte ha byttet stadion litt tidligere enn planlagt, sier Holtan og ler godt.

AKROBAT: Sikkert nye kunster fra Tom Nordlie om Start blir seriemester.