Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håper på proff-eventyr

LONDON/OSLO (Dagbladet): Brann-spillerne Petter Furuseth Olsen og Azar Karadas er ikke skremt etter sine første treninger i England. Duoen storkoser seg i London-klubben West Ham, men liker ikke at de ikke kan få vise seg fram i treningskamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Høyere nivå

Petter Furuseth Olsen er heller ikke skremt over nivået.

- Nivået på treningen er nok en del høyere enn nivået på Brann-treningen, men det er ikke skremmende. Jeg føler at jeg henger godt med ferdighetsmessig, sier Olsen og fortsetter:

- West Ham har noen veldig gode spillere, eksempelvis han italieneren (Paulo Di Canio red.anm.). Han virket som en artig type som både er åpen og grei, sier Olsen.

Læregutt

Han rakk bare en liten tur hjem etter forrige ukes opphold i Sunderland.

- Det var en fin opplevelse og jeg fikk gode tilbakemeldinger, og det er artig å bruke de mulighetene jeg har fått til å vise meg fram og bli kjent med engelske klubber, sier Olsen.

Han er likevel usikker på om han blir proff.

- Alle drømmer vel om å bli proff, men jeg har bare spilt et år i Tippeligaen. For min del dreier oppholdene i England seg mest om å se på nivået, sier Olsen.

Manager Glen Roeder har han bare så vidt rukket å hilse på.

- Jeg regner med å bli kalt inn etter hvert, men jeg har god tid. Planen er at jeg skal reise tilbake til Norge førstkommende tirsdag, sier Olsen.

Kanskje får han med seg et kontraktsforslag på flyet hjem til Norge.

STORKOSER SEG: Petter Furuseth Olsen (t.v.) og Azar Karadas slapper av på hotellet i London. Begge håper på kontrakt med Premier League-klubben West Ham. Foto: KEITH HAMMETT

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!