Håper på reprise mot Liverpool i ligacupen

For to år siden røk de ut mot Swansea.

REPRISE?: For to år siden sendte Swansea Liverpool ut av ligacupen i 4. runde og tok senere klubbens første store trofé. Nå håper sørkoreanske Ki Sung-yueng på drømmereprise. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix
REPRISE?: For to år siden sendte Swansea Liverpool ut av ligacupen i 4. runde og tok senere klubbens første store trofé. Nå håper sørkoreanske Ki Sung-yueng på drømmereprise. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For to år siden sendte Swansea Liverpool ut av ligacupen i 4. runde og tok senere klubbens første store trofé. Nå håper sørkoreanske Ki Sung-yueng på drømmereprise.

Tirsdag møtes nemlig Liverpool og Swansea på ny i 4. runde, og sørkoreanske Ki henter gjerne fram minnene fra 3-1-seieren for to år tilbake.

- Det var helt fantastisk. Kampen gikk også den gangen i oktober, så vi gleder oss veldig til å møte et av de beste lagene i England igjen, sier sørkoreaneren til South Wales Evening Post.

Etter å ha slått ut Liverpool i 4. runde høsten 2012 fortsatte Swansea triumfferden, som ble avsluttet med 5-0-seier over Bradford i finalen. Dermed kunne Ki og lagkameratene feire klubbens første store trofé.

Nytt eventyr Sørkoreaneren har samtidig flere gode minner å se tilbake på i ligacup-sammenheng. I fjor var han på utlån i Sunderland og fikk oppleve å spille ligacupfinale for andre året på rad. Den endte riktignok med tap for Manchester City, men et nytt eventyr ble det likevel.

- Jeg vil veldig gjerne spille finalen tre år på rad, men det blir vanskelig. Liverpool har mange kvalitetsspillere. Samtidig har vi en sjanse vi ikke ønsker å kaste bort, sier Ki.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer