Håper på Rimi-Hagen

GREFSEN STADION (Dagbladet): Kjelsås- Start 1- 1. Kjelsås har en gyllen mulighet til å rykke opp til neste års tippeliga. Men det koster. - Håpet vårt er at Rimi-Hagen blir ny generalsponsor, sier styremedlem i Kjelsås, Per Egil Nygård.

- Det viktigste målet jeg har lagd jublet Kjelsås-spissen Ole Petter Skonnord (30) etter straffesparket helt på tampen som ga poengdeling og ett bein i neste års tippeliga.

Med seier over nedrykksklare Ullern 18. oktober har undervurderte Kjelsås greid det ingen trodde var mulig: Å gå rett gjennom 1.divisjon og opp i eliten.

Håper på Rimi-Hagen

Og da håper Kjelsås, som har et budsjett på 1,8 millioner kroner, på økonomisk støtte fra Rimi-Hagen, som har vokst opp 12 meter fra inngangsporten til Grefsen Stadion.
Det foreløpige 1999-budsjettet er på fire millioner kroner. - Blant annet vil vi kjøpe treningstid på baner og styrke organisasjonen. De eventuelle spillerne vi skal ha, er utelukkende lokale og billige, sier Per Egil Nygård

- Vi er farligst når vi er undervurdert, og dårligst når vi er favoritter. Da Kjelsås rykket opp i 1. divisjon, trodde alle at laget ville være et slaktoffer. Slik blir det sikkert neste år også, hvis vi rykker opp. Nå gjelder det å bruke vinteren godt, og sørge for at alle blir enda tøffere, sier Ole Petter Skonnord til Dagbladet.

Krig mot Ullern

Tidligere har han spilt toppseriefotball både for Skeid ogHamarkameratene.

Målet hans helt på tampeni går resulterer trolig i hanstredje sesongen i tippeligaen.

- Før straffesparket hadde jeg brent tre feite målsjanser. Da jeg la ballen til rette på 11-metersmerket, kjente jeg at nervene lå utapå drakta. Det var en herlig følelse da skuddet gikk i mål, sier den rutinerte matchhelten etter kampen.
Utlikningen gjorde også at lagkameraten Bjørn AudunRisøy slapp å bli syndebukk.

Like før pause headet han en ball i eget nett, via tverrliggeren.

- Neste kamp blir en krig,sier Ole Petter Skonnord .

Kjelsås-trener Stig Mathisen tar heller ikke opprykket for gitt.

FØLELSER: Slik jublet Kjelsåsbenken på Grefsen Stadion da Ole Petter Skonnord utliknet på straffespark mot Start.