- Håper på salg før EM

Morten Gamst Pedersen og Magne Hoseth er hete på overgangsmarkedet, men foreløpig holder alle interesserte klubber kortene tett til brystet.

ULLEVAAL (Dagbladet): Rundt 15 utenlandske klubber var representert på Ullevaal i går kveld. Da proffagentene Rune Hauge og Einar Baardsen forlot Ullevaal Stadion hver for seg i går satte de kursen videre for «middag» med noen av dem.

Hoseth-agent Einar Baardsen håper og tror på en løsning før EM.

- Mye vil bli avklart i løpet av de neste to ukene, for mange klubber ønsker å ha overganger klart før EM. Etter mesterskapet begynner pre-season og da ønsker man en så komplett tropp som mulig, sier Baardsen til Dagbladet.

Mye taktikk

I øyeblikket er det tre engelske klubber som har vist størst interesse for Hoseth, og har sett ham i mange kamper.

- Det var ingen beslutningstagere med hit i kveld. Nå skal vi sette oss ned og ha en liten oppsummeringsprat, før de rapporterer videre hjem. Så får vi se hva som skjer, sier Baardsen.

I går hadde han med seg klubber fra England, Tyskland og Nederland for å følge Magne Hoseth. Klubbnavn vil han derimot ikke ut med.

- Jeg har ikke opplevd maken til hemmelighetskremmeri klubbene ønsker nå. Av taktiske årsaker vil ingen av dem gi seg til kjenne, sier Baardsen.

Hoseth spilte hele kampen og hadde et par brukbare skuddforsøk.

- Defensivt var det greit, men jeg følte det var en del plusser offensivt. Ett av skuddene burde jeg også scoret på.

Tror på løsning

Hoseth er foreløpig den som er tydeligst på at han ønsker seg større utfordringer i utlandet.

- Jeg har vært i god form de siste 8-9 månedene, og hvis jeg fortsetter slik blir det sikkert en ordning til slutt, sier Hoseth.

Morten Gamst Pedersen rakk å vise fram noen finesser den omgangen han spilte, men skjøv alle overgangsspekulasjonene fra seg.

- Det tenkte jeg ikke på i det hele tatt. Jeg konsentrer meg om kampen, og dette var en kamp vi burde vunnet, sier Gamst Pedersen til Dagbladet.

PROFFINTERESSE: Rundt 15 utenlandske klubber var representert på Ullevaal i går. Agent Einar Baardsen møtte noen av dem etter kampen. - Mye vil bli avklart i løpet av de neste to ukene, sier Baardsen.