- Håper på Solskjær mot Leeds

Ole Gunnar Solskjær meldte skadeforfall til Tunisia-kampen i kveld. Lørdag kan han være tilbake for Manchester U mot Leeds.

Solskjær tråkket over i Champions League-kampen mot Boavista forrige uke og sto over da United tapte hjemme mot Middlesbrough lørdag.

Samtidig meldte 29-åringen forfall for Norge, og fryktet at også kvartfinalen mot Deportivo La Coruna gikk i vasken.

I dag meldes det imidlertid fra United-manager Alex Ferguson at Solskjær kanskje kan bli spilleklar bare tre dager etter at han gikk glipp av landskampen.

- Ole Gunnar har undersøkt ankelen og alt er okay, sier Ferguson som ennå ikke tar det for gitt at Solskjær kan spille skjebnekampen borte mot Leeds lørdag kl. 13.

Bare Yorke på topp for United?

- Det var bare en smell og vi må bare vente på at ømheten og hevelsen forsvinner. Vi har godt håp for helga, sier Ferguson.

Solskjær har nettet 19 ganger i liga og cup denne sesongen, og uten nordmannen på laget mot Leeds kan United stå ribbet i angrep før avspark.

Nyinnkjøpte Diego Forlan er frigitt til landskamp for Uruguay, mens også Ruud van Nistelrooy sliter med skade. Dermed kan United stå igjen med Dwight Yorke - som sist startet en ligakamp 8. desember.

- Vi må vente og se hvordan det står til seinere i uka, sier Ferguson til Daily Mail.

Trener ikke, får behandling

Ole Gunnar Solskjærs manager Jim Solbakken tør ikke spå om kristiansunderen kan være tilbake mot Leeds.

- Det er helt umulig å si. Det var forresten ikke en smell, han tråkket over. Ole Gunnar får behandling, og er ikke tilbake på trening. Vi håper han rekker kampen, men vi vet ingenting, sier Solbakkken til Dagbladet.no.

Manager Solbakken mener det er en gedigen bonus hvis Solskjær spiller i kampen United må vinne for å henge med Liverpool og Arsenal i kampen om ligagullet.

- Det hadde vi ikke drømt om da han ble skadd, sier han.

Følg 18 Premier League-kamper direkte hos Dagbladet.no i påsken!

SKADET: Ole Gunnar Solskjær ble skadet i Champions League-kampen mot Boavista forrige uke, men han kan rekke kampen mot Leeds.