Håper på Tevez-signatur

Ferguson vil ha argentineren permanent.

(Dagbladet.no): Carlos Tevez har med sin oppofrende spillestil og smittende smil fått mange tilhengere i England, også langt utenfor West Ham og Manchester United.

Den vesle argentineren har denne sesongen, i likhet med en rettrygget, ikonisk franskmann 12 år tidligere, hatt for vane å dukke opp og score viktige mål på sene tidspunkter noe som kulminerte i et nytt ligagull for Manchester United.

Komplisert

Tevez er i utgangspunktet på en svært kontroversiell og juridisk komplisert utlånsavtale fra sportsinvesteringsselskapet MSI. Denne løper ut etter neste sesong. Derfor kommer det neppe som en overraskelse på noen at Sir Alex Ferguson ønsker å sikre seg «Carlitos» på permanent basis, når United-manageren nå prater om Tevez\' fremtid for første gang i offentligheten.

- Det er utvilsomt en del av planleggingen foran neste sesong, insisterer Ferguson overfor Manchester Unteds offisielle hjemmesider.

- David Gill (adm.dir. i Manchester United, journ.anm.) har forsøkt å gjøre fremskritt i forhandlingene som best han kan, og forhåpentligvis kan vi finne en løsning, sier Ferguson.

En ny Cantona

Det er imidlertid ingenting å si på viljen hos hovedpersonen selv, som ikke hadde trengt betenkningstid om penn og papir ble lagt foran ham.

POPULÆR: Carlos Tevez har en høy stjerne hos manager, medspillere og fans. Her har han nettopp gjort sitt første mål i rødt mot nettopp kveldens finalemotstander, Chelsea. Foto: AP/Scanpix
POPULÆR: Carlos Tevez har en høy stjerne hos manager, medspillere og fans. Her har han nettopp gjort sitt første mål i rødt mot nettopp kveldens finalemotstander, Chelsea. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Selvfølgelig ville jeg elsket å forlenge kontrakten da jeg er veldig lykkelig har. Dersom muligheten var til stede, ville jeg skrevet under med en gang, sa Tevez forrige uke til klubbens hjemmesider.

Det vil sir Alex også som skryter hemningsløs av Tevez.

- Carlos har vært fantastisk for oss. Jeg er forbløffet over hvordan han kan spille med en sånn intensitet og energi. Dessuten har han en egen evne til å score viktige mål, akkurat som Eric Cantona pleide å gjøre. Han har vært en åpenbaring for Manchester United, proklamerer den fyrrige skotten.

Maradona krysser fingrene

Selv med alle rosende ord fra sjefen, er Tevez sannsynligvis tiltenkt en jokerrolle på benken under kveldens Champions League-finale. 

En som håper Tevez blir en avgjørende brikke er kameraten Diego Maradona, som fra sitt tilholdssted under filmfestivalen i Cannes sier han håper Tevez blir matchvinner mot Chelsea, skriver Aftonbladet.

Håper på Tevez-signatur
HÅPER PÅ KOMPISEN: Diego Maradona (t.v.) og Carlos Tevez har et nært vennskap. Nå håper Maradona Tevez avgjør Champions League-finalen.