- Håper på UEFA-Cup

- Det blir helt sikkert en vanskelig kamp, men vi bør vinne når vi møter bunnlaget, sier Tottenhams Øyvind Leonhardsen til Dagbladet foran kampen mot Watford på Vicarage Road i ettermiddag.

- Watford har veldig mye å spille for og kommer til å kjempe som løver for å slå oss. Det blir neppe noen pen kamp å se på.

Leonhardsen er selv kjent for alltid å yte sitt beste, og kampen skulle således passe midtbanespilleren perfekt. Leo er imidlertid ikke enig:

- Jeg liker meg best når spillet foregår på bakken, og det ikke er for mange lange baller i lufta, sier Leo.

God form

30-åringen startet sesongen glimrende før en skade i desember satte han utenfor i to måneder. Comeback ble det først mot Coventry i slutten av februar, men Leo synes allerede å være tilbake i godt slag. Han sier:

- Det gikk tungt i de to første kampene, men mot Southampton (7-2) og Arsenal (1-2) følte jeg det gikk veldig bra. Det er imidlertid alltid litt å gå på.

Tottenham har fremdeles sjansen til å kapre en sjetteplass i Premier League, som gir plass i UEFA-Cupen dersom et av de engelske lagene vinner en av årets europacuper.

- Vi håper på UEFA-cup, og med fem hjemmekamper igjen bør det bli mange poeng. Vi er imidlertid avhengige av hjelp fra andre.

Klar for EM

Tottenham-spilleren mener også han bør være en del av Norges tropp til EM.

- Hvis jeg holder meg skadefri regner jeg med å være i troppen. Målet er imidlertid å få spille, og på en god dag er vi sterke nok til å slå hvem som helst, sier Øyvind Leonhardsen til Dagbladet.

  • Watford har tapt sju av de siste ni kampene.

lep@dagbladet.no