Håper salg av LSK-hallen vil berge Lillestrøm ut året

Mangler 45 millioner.

MANGLER 45 MILLIONER: Lillestrøms økonomiske redningsaksjon er ikke over. Klubben håper nå at et salg av LSK-hallen skal sørge for å betale regningene ut året.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
MANGLER 45 MILLIONER: Lillestrøms økonomiske redningsaksjon er ikke over. Klubben håper nå at et salg av LSK-hallen skal sørge for å betale regningene ut året. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lillestrøms økonomiske redningsaksjon er ikke over. Klubben håper nå at et salg av LSK-hallen skal sørge for å betale regningene ut året.

Etter at 2014 har vært preget av en økonomisk presset situasjon, begynner LSK nå å få oversikt over hele bildet. Et bilde som ennå er mørkt.

- Vi har en langsiktig gjeld i klubben på over 30 millioner kroner. Det er den gjelda som tynger oss. I tillegg har vi den kortsiktige gjelda. Det er regninger vi ikke har betalt, og resten av året trenger vi rundt 16 millioner kroner, sier styreleder Heidi Scheie til Romerikes Blad.

Nå håper klubben på hjelp fra Skedsmo kommune. Kommunen skal i løpet av de neste ukene bestemme seg for om de ønsker å overta hallen til en pris på 65 millioner kroner.

- Hvis vi får solgt LSK-hallen for 65 millioner kroner, så vil banken gi oss tillatelse til å bruke en del millioner til å betale regninger med. Det ville hjulpet oss over den umiddelbare kneika. Samtidig vil det styrke egenkapitalen i klubben, som er viktig for å komme ut av rød sone når det gjelder klubblisens, sier Scheie.

Selv med tynget økonomi har Lillestrøm gjort en god sesong i eliteserien. Søndag spiller laget årets siste kamp borte mot Sarpsborg. Uansett utfall ender laget på 5.-plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer