VIL SPILLE MED TIGER: Tiger Woods og Davis Love sammen i Atlanta i august.Foto: SCANPIX/Stuart Franklin/Getty Images/AFP
VIL SPILLE MED TIGER: Tiger Woods og Davis Love sammen i Atlanta i august.Foto: SCANPIX/Stuart Franklin/Getty Images/AFPVis mer

- Håper Tiger er klar til å gjøre en innsats

Love tar trolig ut Woods til Ryder Cup.

USA-kaptein Davis Love sier han trolig tar med Tiger Woods til Ryder Cup.

Den tidligere golfkongen Woods står uten seirer i år, men Love velger trolig å gjøre som fjorårskaptein Fred Couples, som også likevel fant plass til den tidligere verdenseneren.

Ett år før Ryder Cup arrangeres på Medinah Country Club nær Chicago, snakket Love og Europa-kaptein José Maria Olazabal om turneringen som amerikanerne håper å gjenvinne etter å ha tapt 13,5-14,5 i 2010.

Woods har ikke vunnet en turnering siden november 2009. Siden har skader og diverse omstendigheter i privatlivet preget Tiger Woods' spill på golfbanen. Amerikaneren har falt til 50.-plass på verdensrankingen.

- Du ønsker alltid å få med en av de beste spillerne noensinne i denne sporten. Du vil ha ham på laget ditt. Jeg håper, som venn og for Tigers skyld, at han får en hel, skadefri sesong neste år og at vi ikke havner i denne situasjonen. Håpet er at han kommer tilbake i gammel form og er klar til å gjøre en innsats, sier Love.

Spesielt knærne har plaget Tiger Woods.

- Jeg vil elske å spille som Tiger Woods' partner i President Cup eller Ryder Cup, så jeg må trolig gjøre akkurat det Fred gjorde, sier Love.

USA har møtt Storbritannia i Ryder Cup-dueller siden 1929. Fra 1973 fikk irene være med, og siden 1979 har amerikanerne møtt et sammensatt europeisk lag.

(NTB)