Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Håper Tiril rekker OL

- Kneet røk.

SKADET SEG:   Tiril Sjåstad Christiansen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
SKADET SEG: Tiril Sjåstad Christiansen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Kulekjøreren Hedvig Wessel krysser fingrene for at fristilsvenninnen Tiril Sjåstad Christiansen blir frisk så raskt som mulig og kan stille som medaljehåp under OL i Sotsji.

Christiansen pådro seg en kneskade under trening i Aspen i helgen. Den kan være såpass alvorlig at OL er i fare for 18-åringen som vant verdenscuprennet i Cardrona, New Zealand i august.

Etter planen skal slopestylekjøreren undersøkes på Olympiatoppen i løpet av kort tid.

- Vi har ikke fått vite så mye mer. Jeg regnet egentlig Tiril som en av medaljekandidatene i OL, men det kan virke som kneet er røket, sier Hedvig Wessel, som også sikter mot OL-plass i fristil.

- Jeg håper selvfølgelig at hun kommer tilbake så raskt som mulig. Men dersom hun må opereres, tar ting tid, og da går det ikke. Jeg håper det er en mindre skade, sier Wessel til NTB.

Hun har fått snakket med Christiansen etter at uhellet var ute i Aspen.

- Hun sier at hun håper på det beste. Det er ikke noe hun kan sitte og grine over. Skader forekommer, og da må man forsøke å ta det med et smil. (NTB)