Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Håper vi klarer å produsere mer her

Everton-sjefen om Brann-returen.

Everton leder med to mål foran returkamp på Goodison Park i morgen, men manager David Moyes nekter å ta lett på oppgaven mot Brann.

Mons Ivar Mjelde uttalte etter hjemmetapet i Bergen at Brann trenger et mirakel for å slå ut Everton.

- Du skal ikke tro på alt som blir sagt, selv om vi har et godt utgangspunkt, sa Moyes på dagens pressekonferanse på Goodison Park.

Skotten har løftet Everton etter at han overtok managerjobben i mars 2002, og normalt skal ikke bergenserne være noen målestokk for de blåkledde Merseyside-gutta.

- Vi vet mye om dem, og de er norske mestere. Jeg håper vi klarer å produsere flere sjanser på hjemmebane enn vi klarte i den første kampen. I de hjemlige cupene har vi ikke vært gode nok denne sesongen, men det har fungert bra i europacupen, sa Moyes.

Den tidligere Preston-manageren har ledet Everton til fjerdeplass i ligaen. Spørsmålet er om «Toffees» klarer å beholde den ut sesongen og sikre seg mesterligakvalifisering. Og hva får hovedfokus dersom laget kan vinne UEFA-cupen?

- Det er alltid den neste kampen som er viktig, sa Moyes på spørsmål om han og laget allerede nå har begynt å tenke på storkampen mot Manchester City mandag.

I den første kampen skjemmet en Brann-supporter seg ut da han kastet en biljardkule etter Evertons målvakt Tim Howard.

VIL IKKE TRO PÅ MONS: Everton-manager David Moyes går ikke med på Mons Ivar Mjeldes påstand om at Brann trenger et mirakel i morgen. - Du skal ikke tro på alt som blir sagt, sier Moyes. Foto: AP/Scanpix
VIL IKKE TRO PÅ MONS: Everton-manager David Moyes går ikke med på Mons Ivar Mjeldes påstand om at Brann trenger et mirakel i morgen. - Du skal ikke tro på alt som blir sagt, sier Moyes. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- En fryktelig episode, og det skulle absolutt ikke ha skjedd. Det er slike ting man ikke vil skal skje i fotballen, og jeg håper vi unngår lignende episoder her (Goodison Park), sa Moyes.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media