HÅPEFULL: Sporstsjefen i Norges friidrettsforbund, Ronny Nilsen, håper å se Christina Vukicevic tilbake på banen neste sesong.
Sportssjef i Norges fri-idrettsforbund Ronny Nilsen under et møte med pressen utenfor deltakerhotellet i forbindelse med EM i friidrett i Barcelona 2010.
Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
HÅPEFULL: Sporstsjefen i Norges friidrettsforbund, Ronny Nilsen, håper å se Christina Vukicevic tilbake på banen neste sesong. Sportssjef i Norges fri-idrettsforbund Ronny Nilsen under et møte med pressen utenfor deltakerhotellet i forbindelse med EM i friidrett i Barcelona 2010. Foto: Cornelius Poppe / ScanpixVis mer

Håper Vukicevic fortsetter

Sportssjefen håper ikke toget er gått for karrieren hennes.

Sportssjef Ronny Nilsen i Norges Friidrettsforbund håper Christina Vukicevic kommer til å fortsette karrieren, selv om denne sesongen går uten henne.

- Jeg har stor forståelse for at hun ikke kan bli med i år, særlig fordi hun mangler hele treningsgrunnlaget sitt. Alle forstår at det tar tid å komme tilbake etter en skade og operasjon hun har vært gjennom nå, sier Nilsen til NTB.

Han forteller at han ble informert om Vukicevic' avgjørelse før hun selv fortalte dette til NTB mandag, og han var ikke så overrasket over at det skulle ende slik. Trolig fikk han en anelse om dette utfallet da Vukicevic valgte å stå utenfor elitelaget da det ble tatt ut.

- Nå er det viktig at Christina bruker den tiden som er nødvendig for å bli 100 prosent bra igjen. Vi i friidrettsforbundet kommer til å holde kontakten med henne, og vi kommer til å stille opp for Christina i den grad det er nødvendig og hun ønsker det selv, sier Nilsen.

Han er selvsagt trist over at Vukicevic ikke kommer til å konkurrere i år.

- Det er leit når slike ting skjer med en så profilert utøver som Christina. Hun har prestert godt og levert sterke resultater gjennom mange år, slår Nilsen fast.

Han håper ikke at «toget er gått» for karrieren hennes, selv om det nå blir den tredje sesongen på rad med store problemer.

- Jeg må bare innrømme at jeg håper å se Christina tilbake på banen igjen. Det er vel noe alle i norsk friidrett håper, for hun er en stor profil, sier Ronny Nilsen.

(NTB)