Håpet på Zidane, fikk denne

QPR inviterte fansen til «en ny epoke».

(Dagbladet.no): Queens Park Rangers-eier Flavio Briatore har varslet at han vil komme med en stor nyhet foran sesongens siste hjemmekamp i dag.

Ifølge avisa The People hevdet informerte at London-klubben har ansatt Zinedine Zidane som ny manager.

Det skal sies at dette ikke er verdens mest troverdige avis, men fansen begynte nok så smått å håpe på noe stort da de logget seg på nettet.

Varslet ny epoke

klubbens hjemmeside ble fansen nemlig anbefalt å være tidlig ute til dagens sesongavslutning mot West Bromwich. Kampen skulle markere «starten på en ny epoke», og klubben ville at fansen skulle være en del av det.

- Dette har alle ingrediensene til en ettermiddag man kommer til å huske, sa QPR-kaptein Gareth Ainsworth til qpr.co.uk.

- Støtten denne sesongen har vært førsteklasses, men søndag ligger an til å bli en dag hver eneste QPR-supporter, gammel eller ung, vil huske for resten av livet, hevder han.

Litt før avspark i dag ble nyheten med overskriften «Ekslusivt: En ny epoke i W12» lagt ut på hjemmesiden. W12 er postdistriktet i London der QPRs hjemmebane Loftus Road ligger.

BLE VARSLET I AVISA: Den engelske avisa The People hevdet i dag at Zinedine Zidane ville bli presentert som ny manager i Queens Park Rangers. Foto: Anja Niedringhaus, AP/Scanpix
BLE VARSLET I AVISA: Den engelske avisa The People hevdet i dag at Zinedine Zidane ville bli presentert som ny manager i Queens Park Rangers. Foto: Anja Niedringhaus, AP/Scanpix Vis mer

Fikk logo

Men nyheten handlet ikke om Zidane, eller noen annen ny manager. Den handlet om klubbens nye logo. Som i og for seg er kjempefin, men kanskje ikke så fin at fansen vil huske dagen i dag til de går i grava.

- Dette er en betydningsfull dag for Queens Park Rangers Football Club og det var viktig at fansen fikk se den nye logoen først, sier Flavio Briatore.

- Jeg føler at den nye logoen vi offentliggjør i dag virkelig viser at vi beveger oss framover som klubb. Jeg håper fansen er fornøyde med de nåværende resultatene, og at framtida bringer hva alle i klubben ser fram til, sier medeieren hans - formel 1-sjefen Bernie Ecclestone.

QPR ligger midt på tabellen i Championship, og kommer til å spille på nivået under Premier League også neste sesong.

Men den nye logoen holder elitenivå.

Håpet på Zidane, fikk denne
NY EPOKE: Joda, en ny logo symboliserer kanskje en ny epoke, men det skal nok mer til for at fansen skal huske dagen i dag til de dør.