Håpet slukket for OBs norske trio

Klarte uavgjort mot Getafe, men fikk ikke hjelp.

HOLDT IKKE: Espen Ruud og Odense BK spilte uavgjort hjemme mot Getafe, men fikk ikke hjelpen de trengte av Stuttgart.Foto: SCANPIX/AP/Polfoto/ Anders Brohus
HOLDT IKKE: Espen Ruud og Odense BK spilte uavgjort hjemme mot Getafe, men fikk ikke hjelpen de trengte av Stuttgart.Foto: SCANPIX/AP/Polfoto/ Anders Brohus Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hans Henrik Andreasens utligning mot Getafe tente OBs håp om å gå videre i europaligaen, men Young Boys slukket det en halvtime senere.

Med Espen Ruud og Atle Roar Håland i backrekka tok OB ett poeng mot spanske Getafe hjemme på Fyn. Hadde Stuttgart tatt sin femte strake seier i bortekampen i Bern, ville spenningen levd videre til siste runde. Men i stedet vant Young Boys 4-2 i en kamp som ble en halvtime forsinket av snøvær.

Getafe innledet sterkt i kulda i Odense og straffet nådeløst et øyeblikks uoppmerksomhet i OB-forsvaret etter et drøyt kvarter. Verken Håland eller Chris Sørensen var oppmerksom på løpet til Pedro Rios da Mane slo et langt framspill bak forsvaret. Rios nådde ballen og nikket den forbi Roy Carroll.

OB lot seg ikke knekke og spilte seg inn i kampen, men først på overtid ble det uttelling. Den kom ved nordmennenes forsvarskollega Henriksen, som bredsidet ballen i mål til 1-1 etter forarbeid av Peter Utaka.

Mayuka helt I Bern ledet Stuttgart 2-1 etter scoringer av Pavel Pogrebnjak og Sven Schipplock, og OB kunne iallfall drømme om avansement.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer