Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håpet ute for Solberg

Møtte sin overmann på Korsika.

(Dagbladet.no): Petter Solberg har lenge klamret seg til et halmstrå i kampen om sammenlagtseieren i VM-rally. I dag knakk strået på Korsika.

Foran et entusiastisk hjemmepublikum sikret franskmannen Sebastien Loeb sammenlagtseieren, mens Petter Solberg endte på femteplass i helgens rally. Og må kjempe som en mann for å beholde andreplassen han har i øyeblikket.

Tøft løp

På Korsika har det buttet i mot hele helgen. Fra en dårlig tid på torsdagens shakedown, fortsatte problemene i selve løpet.

Solberg var aldri bedre enn femteplassen han til slutt endte på i dag. Og så lenge Loeb tok andreplassen på Korsika sikret han seg også sammenlagtseieren i VM.

Og tvang Solberg ned fra tronen.

Markko Märtin var overlegen på Korsika. Han gjorde som han ville på de smale asfaltveiene og vant med over 2 minutters margin til Loeb. Carlos Sainz og Marcus Grönholm tok henholdsvis tredje- og fjerdeplassen, mens Solberg endte på femte.

5.06 bak Märtin.

Dermed er stillingen i VM-sammendraget slik før de to siste rallyene i Spania og Australia:

1) Loeb 108

2) Solberg 78

3) Märtin 69

4) Sainz 67

5) Grönholm 54

6) Duval 47

Dagbladet.no kommer med mer.

FORSVARER IKKE VM-GULLET: Petter Solberg klarte ikke tukte Sebastien Loeb på Korsika.
HELT KONGE: Sebastien Loeb er verdens beste rallykjører i år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media