SLO SITT GAMLE FORBILDE: Christer Kleiven og Start vant 5-3 over Kristofer Hæstad og Vålerenga i en svært underholdende kamp på Sør Arena mandag. Men Kleiven likte dårlig pipingen mot Doffen u
Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
SLO SITT GAMLE FORBILDE: Christer Kleiven og Start vant 5-3 over Kristofer Hæstad og Vålerenga i en svært underholdende kamp på Sør Arena mandag. Men Kleiven likte dårlig pipingen mot Doffen u Foto: Tor Erik Schrøder / ScanpixVis mer

- Håpløst å pipe mot Doffen

Start-komet Kleiven refser sine egne.

||| (Dagbladet): Kristofer Hæstad var en av bærebjelkene på Start-laget som tok seriesølv i 2005.

De siste årene har han tilbrakt i Oslo, og på søndag var han Vålerengas kaptein mot gamle lagkamerater.

Men Hæstad fikk ikke bare applaus i gjensynet med Sørlandet. Christer Kleiven, som har åpnet sesongen forrykende og scoret fire mål på de første fire kampene, hørte piping fra tribunen og reagerte med skuffelse.

- Flere av kompisene mine reagerte. Jeg hørte det også. Det er helt håpløst. Selv om han spiller for Vålerenga gjorde han mye for Start. Han og Fredrik Strømstad var forbildene mine da jeg var yngre, sier Kleiven i dagens papirutgave av Dagbladet.

Alf Petter Mollestad, som er talsmann i Menigheden, sier det var en liten minoritet som sto for pipingen.

- Flertallet av publikum klappet, for å si det sånn. 95 prosent ønsket ham velkommen på en god måte. Men det er vel litt typisk at dere er opptatt av de fem siste prosentene.

- Kleiven sier han hørte det ute på banen?

- De hører jo alt ute på matta, om det så bare er 10 som piper. Doffen er populær hos de aller fleste, sier Mollestad til Dagbladet.

Doffen selv har ikke uttalt seg om saken, men da han i kjølvannet av Starts nedrykk i 2007 gikk til i januar 2008, mislikte han tanken på å skulle møte Start som motspiller.

- Jeg har vært Start-supporter helt siden jeg ble født, og har utrolig sterke følelser for klubben. Derfor håper jeg å slippe å måtte spille mot Start, sa Doffen.