Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håpløst for Bohinen

BLACKBURN (Dagbladet): Ikke blir han brukt, ikke blir han solgt og ikke blir han leid ut. Lars Bohinen har prøvd alt - og feilet. Og derfor er VM-håpet så å si ute.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er ihvertfall ingen signaler som tyder på noe annet, sier Lars til Dagbladet. Derimot er Lars Bohinens triste Blackburn-historie en fotballfortelling full av sjølmotsigelser. Med andre ord - den er ikke til å bli klok på. For mannen som verken trenger eller vil gi slipp på ham - manager Royd Hodgson - har bare lovord å si. Og for Lars Bohinen er det helt håpløst.

- Han sier jeg er god, han sier at han ikke skjønner hvorfor jeg ikke er på landslaget, og han sier at det bare er for Drillo å ringe, så skal han fortelle hvor bra det er, sier Lars.

- Men - jeg er ikke i nærheten av å få spille en kamp for Blackburn. Og sjøl om en av de sentrale midtbanespillerne blir skadd vil jeg fortsatt være reserve.

- I Blackburn er jeg nemlig fjerdevalg.

Ligger tynt an

Lars Bohinen var god på Drillos-samlinga i går. Akkurat det så sjefen. Og seinere på kvelden hadde Drillo en samtale med Blackburn-proffen. Om framtida.

- Jeg vil ikke fortelle pressen hva vi snakker om, men sjølsagt handler det om VM, sier Drillo.

- Hvordan er Lars Bohinen i de planene?

- Mye kan forandre seg i fotball. Vi skriver tross alt bare januar. Men jeg kan si så mye - hvis Lars er i samme situasjon når vi kommer til mai, så ligger han tynt an.

- Jeg har ikke noe å spille for, sier Lars Bohinen. Jeg får ingen signaler fra Hodgson og så langt har jeg heller ikke hørt noe fra Drillo. Og det er derfor jeg føler situasjonen så fortvilet.

- Uansett hva jeg prøver meg på så hjelper det ingen ting.

Nei og atter nei

Lars Bohinens ønskedrøm var utleie til Norge fra slutten av mars. Det ble kategorisk stoppet. Og da han prøvde seg med salg fikk han et nytt nei. Fordi han er for god.

- Manageren har sagt at han vil gjøre meg en tjeneste. Jeg kan gå etter denne sesongen. Men da er det for seint med tanke på VM.

- Det ser veldig mørkt ut, sier Lars Bohinen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!