- Håpløst og forferdelig

Det er med lett hjerte Steffen Iversen forlater nedrykksklare Wolverhampton. - Den siste tida har vært forferdelig. Jeg gleder meg til å komme bort fra denne klubben, sier Iversen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

WOLVERHAMPTON (Dagbladet): Steffen Iversen ble kjøpt for at han skulle hjelpe Wolverhampton til fornyet Premier League-kontrakt. I går satt trønderen 90 minutter på benken da laget rykket ned. Slik har det vært lenge. Siste opptreden i Premier League var som innbytter mot Liverpool 21. januar.

- Plutselig var jeg bare ute av laget. Jeg spurte manageren om en forklaring, men etter det ble det bare enda verre. Det er frustrerende, for jeg føler meg i god form, sier Iversen når Dagbladet møter ham på hjemmebanen Molineux.

KAMPFAKTA

Premier League

Wolverhampton - Everton 2- 1 (0- 1). Mål: 0- 1 Osman (3), 1- 1 Camara (55), 2- 1 Cort (84). Tilskuere: 29395.

Får ikke tilbakemelding

Fra benken kunne Steffen Iversen se at lagkameratene kjempet i land en 2- 1-seier mot Everton. Seieren betyr likevel lite. Ettersom Manchester City vant i går, er det bare overoptimistisk teori som kan redde de oransje ulvene fra nedrykk.

- Det føles rett og slett håpløst, sier Iversen oppgitt.

Han legger ikke skjul på at klimaet mellom ham og manager Dave Jones ikke er det beste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer