- Håpløst og forferdelig

Det er med lett hjerte Steffen Iversen forlater nedrykksklare Wolverhampton. - Den siste tida har vært forferdelig. Jeg gleder meg til å komme bort fra denne klubben, sier Iversen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

WOLVERHAMPTON (Dagbladet): Steffen Iversen ble kjøpt for at han skulle hjelpe Wolverhampton til fornyet Premier League-kontrakt. I går satt trønderen 90 minutter på benken da laget rykket ned. Slik har det vært lenge. Siste opptreden i Premier League var som innbytter mot Liverpool 21. januar.

- Plutselig var jeg bare ute av laget. Jeg spurte manageren om en forklaring, men etter det ble det bare enda verre. Det er frustrerende, for jeg føler meg i god form, sier Iversen når Dagbladet møter ham på hjemmebanen Molineux.

KAMPFAKTA

Premier League

Wolverhampton - Everton 2- 1 (0- 1). Mål: 0- 1 Osman (3), 1- 1 Camara (55), 2- 1 Cort (84). Tilskuere: 29395.

Får ikke tilbakemelding

Fra benken kunne Steffen Iversen se at lagkameratene kjempet i land en 2- 1-seier mot Everton. Seieren betyr likevel lite. Ettersom Manchester City vant i går, er det bare overoptimistisk teori som kan redde de oransje ulvene fra nedrykk.

- Det føles rett og slett håpløst, sier Iversen oppgitt.

Han legger ikke skjul på at klimaet mellom ham og manager Dave Jones ikke er det beste.

- Rett før jeg ble satt ut av laget, følte jeg at jeg hadde noe på gang. Etter å ha blitt vraket, ba jeg om et møte som jeg oppfattet som positivt. Men ingenting skjedde, snarere tvert imot. De siste ukene har jeg ikke engang vært på benken, sier Iversen.

- Hva tror du dette kan gjøre med deg som fotballspiller?

- I begynnelsen tok jeg det tungt og tenkte mye på det. Nå er jeg mer avslappet, men jeg gleder meg til å komme bort. Jeg tror jeg har lært noe av dette, som jeg kan bruke positivt, sier Iversen.

Utelukker ikke RBK

Før denne sesongen signerte Steffen Iversen en ettårskontrakt med klubben. Det betyr at han er på jakt etter ny arbeidsgiver når siste runde er ferdigspilt om to uker. Landslagstrener Åge Hareide, som også har vraket Iversen på grunn av lite spilletid på klubblaget, mener spissen bør vurdere å reise hjem til Rosenborg for å finne tilbake til målformen.

- Det er ikke helt klart hva som skjer neste sesong. Det er noen tilbud der, men jeg vil ikke si så mye om det nå. Først skal jeg ha et par ukers sommerferie, sier Iversen.

- Hva med en retur til Rosenborg?

- Jeg hadde det fint da jeg var i Rosenborg, og jeg skal ikke utelukke noe. Jeg ønsker imidlertid å fortsette å spille i Europa noen år til. Jeg har lyst til å spille med og mot de beste i Europa. Rosenborg er et godt lag, men det er mange ligaer som er bedre enn Tippeligaen, sier Iversen.

- Hvordan ser du på situasjonen med landslaget nå?

- Målet er selvsagt å komme tilbake på landslaget. Det skal jeg jobbe hardt for, og akkurat nå føler jeg at jeg har mye inne som jeg ikke får vist.

Beklager overfor fansen

Også supportere Dagbladet møter i Wolverhampton har vondt for å forstå hvorfor nordmannen ikke har fått mer spilletid. Steffen føler det er leit at han ikke fikk vist fansen hva han er god for. Til tross for at det er to runder igjen, frykter han at det vil bli med elleve opptredener og fire mål når sesongen skal oppsummeres.

- Folk spør om jeg har vært skadd, men sannheten er at jeg aldri har hatt en sesong med så få skadeproblemer. Jeg trivdes her de første månedene, men etter det har mye forandret seg. Det er synd, fordi fansen er enestående, og det er mange trivelige mennesker i denne klubben.

Nå ser trønderen fram til mer hyggelige ting. I midten av juli gifter han seg med forloveden Anna Crane. Den uavklarte situasjonen rundt fotballframtida gjør at paret foreløpig ikke har bestemt hvor de skal bosette seg.

- Vi er veldig fleksible, og er klare til å flytte på oss, også ut av Storbritannia. Når karrieren er over, blir vi nok boende i England, men det er det fortsatt mange år til, sier Steffen Iversen til Dagbladet.

PÅ SIDELINJA: Steffen Iversen varmer opp bak ryggen til Wolves-manager Dave Jones under gårsdagens hjemmekamp mot Everton, men slapp ikke til ett eneste sekund. - Det er frustrerende, for jeg føler meg i god form, sier Iversen til Dagbladet

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer