Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Håpløst tap, sier Egil Østenstad

SOUTHAMPTON (Dagbladet): Egil Østenstad er tilbake på banen. I går fikk rogalendingen jubel og applaus fra hjemmesupporterne og fem minutter i kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Fryktelig at vi tapte denne kampen. De to siste målene var personlige feil i forsvaret. Helt hodeløst, men vi må kjempe videre.

Egil Østenstad var frustrert og sint etter kampen i går. Etter en vanskelig høst med lange skadeavbrekk er han endelig skadefri. Men han trenger litt tid til å spille seg i form.

- Jeg fikk bare fem minutter, og løp rundt. Jeg kjente heldigvis ikke noe til skaden, og da er det vel snart klart for tøffere matching, sier Egil til Dagbladet.

Egil Østenstad vet Southampton må slåss for å unngå nedrykk, og han har alltid sagt at det viktigste er å slå de andre lagene som er i samme, vanskelige posisjon. Derfor var han ekstra bitter etter kampen i går.

- Hadde vi vunnet denne kampen ville vi ligger midt på tabellen, og selvtilliten ville kommet. I stedet er vi «der nede», og får uro i laget, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!