SIKKERHETSSJEFEN BLE KASTET UT:  Guy Cazademont, som er sikkerhetsansvarlig i Marseille, hevder han ble kastet ut av Stamford Bridge før kampstart i går. Underveis i kampen var temperaturen tidvis på bristepunktet blant bortefansen - selv om de her holder rundt hverandre. Foto:  AP Photo/Tom Hevezi
SIKKERHETSSJEFEN BLE KASTET UT: Guy Cazademont, som er sikkerhetsansvarlig i Marseille, hevder han ble kastet ut av Stamford Bridge før kampstart i går. Underveis i kampen var temperaturen tidvis på bristepunktet blant bortefansen - selv om de her holder rundt hverandre. Foto: AP Photo/Tom HeveziVis mer

- Har aldri blitt mer fiendtlig mottatt

Sikkerhetssjefen til Marseille klager Chelsea inn til UEFA.

|||(Dagbladet): Det var ikke bare Marseille-spillerne som fikk en stri kveld på Stamford Bridge i går.

Sikkerhetssjefen for den franske klubben, Guy Cazademont, hevder i dag at han ble kastet ut fra stadion før kampstart av Chelsea-vaktene.

Overfor hjemmesiden til Marseille sier han at han aldri har opplevd en mer fiendtlig mottakelse i en europacupkamp.

- Jeg forventet meg noe helt annet siden alt har gått på skinner når vi har møtt Liverpool, Bolton, Manchester eller Newcastle. Jeg kan ikke begripe hvordan de tar seg av sikkerheten, sier Cazademont, ifølge nyhetsbyrået AP.

Han sier Chelsea-vaktene tok tak rundt livet hans før de kastet ham ut, men forteller ikke detaljert om foranledningen. 

Det som fikk ham til å reagere var imidlertid at Marseilles egne sikkerhetsvakter ble nektet å passe på sine egne supportere. I tillegg klager han på at de ble beordret til å sitte ned underveis i kampen, og at bortefansens bannere ble fjernet.

- Temperaturen var på bristepunktet da jeg gikk bort dit. Men i stedet for å få snakke med min motpart i Chelsea, måtte jeg forholde meg til vaktene, sier han.

Chelsea rapporterer i dag at det oppsto flere episoder med gjestenes supportere som er under etterforskning. Klubben vil imidlertid ikke kommentere saken nærmere før de har presentert UEFA for funnene sine.

Sikkerhetssjef Cazademont sier også at en rekke Marseille-ansatte og supportere ble nektet adgang til stadion selv om de hadde gyldige billetter.

De mange innvendingene er meldt inn til UEFA.

Chelsea vant for øvrig kampen 2-0, etter tidlige scoringer fra John Terry og Nicolas Anelka.

STILNET FANSEN: Nicolas Anelka fikk mye tyn fra de tilreisende supporterne for sin rolle i bråket under sommerens VM, men svarte på beste måte ved å sette inn 2-0 med en arrogant straffe. Foto:    REUTERS/Paul Hackett
STILNET FANSEN: Nicolas Anelka fikk mye tyn fra de tilreisende supporterne for sin rolle i bråket under sommerens VM, men svarte på beste måte ved å sette inn 2-0 med en arrogant straffe. Foto: REUTERS/Paul Hackett Vis mer