- Har aldri hatt sånn uflaks

STAVANGER (Dagbladet): - Det er så jævla ufortjent som det går an, stønnet en fortvilet Erik Nevland etter 2- 2 mot Bodø/Glimt i går kveld. Til tross for et vanvittig press mot nordlendingene i deler av kampen, klarte ikke Viking å få det avgjørende målet.

Heldigvis for Viking tapte RBK mot Stabæk, og dermed har Stavanger-laget inntatt tabelltoppen igjen. Men Bjarte Lunde Aarsheims skadefravær var merkbart.

21 avslutninger på Glimts mål og seks mot Vikings sier alt om hvordan kampen så ut. Men med et fantastisk langskudd fra Stig Johansen og et kontringsmål fra innbytter Christian Berg ranet Bodø/Glimt to poeng fra hjemmelaget. Akkurat som mot Brann i forrige kamp, sløste Viking bort en sjanse til å stikke fra Rosenborg på toppen av tabellen.

På overtid, etter en kanonade det siste kvarteret, satte Toni Kuivasto ballen i stanga. Stang ut.

Fantomkamp

- Det går ikke an å ha sånn uflaks. Tror aldri jeg har vært med på å kjøre over et lag så mye og få så lite igjen for det, sier Nevland.

- Fortærende at vi ikke vant. Det skyldes at keeperen gjorde en fantomkamp og at våre avslutninger ikke var gode nok, sier trener Benny Lennartsson.

- La dem stikke

Trygve Nygaard var ilter terrier på midten, men verken han eller Brede Paulsen Hangeland markerte seg med mange kreative gjennombruddspasninger. Forsterkninger til Viking-laget er uansett ikke et tema. Det bekrefter både direktør Bjarne Berntsen og trener Lennartsson

- Vi jobber med de spillerne vi har. Det viktige blir å få dem så gode som mulig, sier Benny.

<B>OPPGITT:</B> Erik Nevland scoret et mål i toppklasse, men deppet etter poengtapet mot Bodø/Glimt.