USIKKER FREMTID: Spekulasjonene rundt Cesc Fabregas har versert noen uker. Nå sier Arsenal-kapteinen at det langt fra er sikkert at han forlater London-klubben. Foto: Lluis Gene / AFP.
USIKKER FREMTID: Spekulasjonene rundt Cesc Fabregas har versert noen uker. Nå sier Arsenal-kapteinen at det langt fra er sikkert at han forlater London-klubben. Foto: Lluis Gene / AFP.Vis mer

- Har aldri sagt at jeg definitivt skal forlate

Fabregas åpner for å bli i Arsenal.

|||(Dagbladet): Barcelonas hittil eneste bud ble avslått.

Siden har Arsenal-fansen måttet tåle nå avgåtte Barcelona-president Joan Laportas stadige uttalelser om Arsenal-kapteinen. I tillegg har far Fabregas uttalt at sønnen antagelig spiller i spansk fotball neste sesong.

Overfor Sky Sports beroliger 23-åringen med at det slett ikke er sikkert at han forsvinner.

- Jeg har ikke sagt at jeg definitivt vil forlate Arsenal. Alt er mulig, sier kapteinen, før han igjen slår fast kjærligheten til klubben som hentet ham som syttenåring.

- Nå har jeg fokus på VM, men jeg er veldig stolt over å være kaptein for Arsenal. Jeg elsker klubben og har respekt for dem, sier Fabregas.

Vil spille mer
Fabregas er en av mange Premier League-spillere som har slitt med å sette preg på VM i Sør-Afrika. Spanjolen har kun fått 59 spilleminutter av Vicente Del Bosque.

Xabi Alonso, Sergio Busquets, Xavi og Andres Iniesta har alle blitt foretrukket foran ham.

- Jeg vet at midtbaneplassene er vanskelig å spille seg inn på fordi vi har mange gode spillere. Det betyr ikke at jeg gir opp. Jeg har fortsatt ikke fått vist mitt beste for Spania, sier han.