- Har aldri sett en keeper gjøre så mange redninger

Redknapp om Bolton-keeperen som slapp inn tre.

(Dagbladet): Tottenham - Bolton 3-1

Tottenham kjørte over Bolton i gårsdagens FA Cup-kamp på White Hart Lane.

- Vi kunne ikke spilt bedre enn det vi gjorde i kveld. Det var enveiskjøring, sa Tottenham-manager Harry Redknapp etter kampen.

Bare en strålende Adam Bogdan i Bolton-buret hindret Spurs i å score langt flere.

- Han var fantastisk. Jeg har aldri sett en keeper gjøre så mange redninger. Han reddet gang på gang, og vi traff stolpene. Vi skapte utrolig mange sjanser, sa Redknapp ifølge Daily Mail.

Semifinalene i FA-cupen blir spilt på Wembley. Tottenham møtet Chelsea, mens Everton (vant 2-0 mot Sunderland i går) møter Liverpool.

- Det blir to fantastiske kamper. Et London-derby og et Merseyside-derby. Det er umulig å tippe en vinner. Alle kan vinne, sier 65 år gamle Redknapp.

Muamba-hyllest Da Bolton gjestet White Hart Lane i forrige uke kollapset Fabrice Muamba på banen, og kampen ble avbrutt. Hjertet til midtbanespilleren stoppet i over to timer, men startet å slå igjen på sykehuset. Muamba er fremdeles på intensivavdelingen til sykehuset, men er på bedringens vei.

- Det er fremdeles et stykke å gå før han er frisk, men det er et mirakel å se at gutten har blitt bedre. Det var godt for spillerne å høre at det går fremover, da han ble kjørt vekk herifra fryktet vi det verste, sier Redknapp.

- Det var en forferdlig kveld. De som var her vil aldri glemme det. Jeg ber til Gud om at han blir bra igjen, sier Tottenham-manageren.