- Har aldri sett en liknende skade

RBK-Savolainen kan miste hele sesongen.

(Dagbladet.no): RBKs finske midtbanespiller Juska Savolainen kan miste resten av sesongen med en skade i foten, melder RBK.no.

Finnen som ankom Lerkendal før sesongen fra FC Tampere har revet av en sene under foten.

- En meget uvanlig skade. I mine 24 år som lege har jeg aldri sett en liknende skade, sier RBK-ortoped Torbjørn Grøntvedt.

Nå reiser Savolainen hjem til Finland for å bli operert av den samme legen som i sin tid opererte den svært skadeplagede Vegard Heggem.

- Først om tre måneder vet vi om operasjonen er vellykket. Juska er antakelig ute resten av året, men med litt flaks kan han kanskje spille utpå høsten en gang, sier Grøntvedt.

Også John Pelu, Kris Stadsgaard, Roar Strand, Rune Almenning Jarstein og Michael Jamtfall er for øyeblikket på RBKs skadeliste.

De tre sistnevnte ventes klar for spill igjen når spillerne samles etter ferien.

MISTER SESONGEN: Juska Savolainen (i midten) mister sannsynligvis resten av RBK-sesongen med en avrevet sene under foten. Foto: Tom E. Østhuus/Dagbladet
MISTER SESONGEN: Juska Savolainen (i midten) mister sannsynligvis resten av RBK-sesongen med en avrevet sene under foten. Foto: Tom E. Østhuus/Dagbladet Vis mer
- Har aldri sett en liknende skade
<B>ALDRI SETT LIKNENDE:</B> Torbjørn Grøntvedt er en svært erfaren lege, men har aldri sett en skade som Juska Savolainens.