Sportsprofilen

- Har aldri skjønt hvorfor jeg ble vraket til VM i 1998

23. juni er det 20 år siden Norge slo Brasil 2–1 og tok fotball-VM med storm. Lars Bohinen ser med tristhet tilbake på det som skjedde før mesterskapet.

LIVET PÅ TOPP: Lars Bohinen topper OBOS-ligaen med Aalesund. I mange år var treneren en av Norges beste fotballspillere. Foto: Carina Johansen
LIVET PÅ TOPP: Lars Bohinen topper OBOS-ligaen med Aalesund. I mange år var treneren en av Norges beste fotballspillere. Foto: Carina Johansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

STAVANGER (Dagbladet): Sola skinner i Stavanger. Og sola skinner på Aalesund-trener Lars Bohinen (48). Denne uka befestet laget posisjonen i toppen av OBOS-ligaen ved å slå Viking 2–0 på SR-Bank Arena.

Bohinens gutter ble beskyldt for å opptre grisete. Selv mener han det var en taktisk perfekt kamp. Med 23 poeng på ni kamper – og serieledelse – er han på vei til å innfri omgivelsenes forventninger om opprykk til Eliteserien.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer