- Har aldri spilt bedre

Håndballgutta i kalasform.

Landslagstrener Gunnar Pettersen trodde nesten ikke det han så. Etter Polen-utklassingen søndag jekker han spillerne ned igjen.

30-23-seieren var imponerende. Ikke minst fordi Norge etter 11-5 og 12-6 nesten ble tatt igjen av polakkene før laget igjen stakk fra.

- Det var det sterkeste av alt. Jeg tror ikke vi har spilt bedre noen gang før. Men vi må fortsatt holde oss i angrepsposisjon. Det skal ikke være så vanskelig. Jeg har ingen andre grep enn å vise spillerne historien. Vi har ikke prestert en dritt (i mesterskap) hittil, sier Gunnar Pettersen til NTB.

7.-plassen fra Tunisia-VM i 2005 er beste resultat. Nå går Pettersen for bedre enn det på hjemmebane.

Hans lag spiller tre kamper til før EM - mot Ungarn, Portugal og Island.

- Jeg vil fortsette å la mange få sjansen. Det har jeg tro på er det beste, sier han.

Pettersen framhever forsvarsspillet og kontringene som det aller beste etter ettermiddagen i Valby-Hallen. Norge rushet inn hele 13 av målene.

Skal man sette fingeren på noe, er det uttellingen på straffekast. Søndag ble tre nye misset. Slike feil koster dyrt - om de begås i et EM.

I FLYTSONEN: Glenn Solberg styrte Norge til en imponerende seier mot Polen. Men trener Gunnar Pettersen er livredd for at Norge ikke skal være i angrepsposisjon foran EM på hjemmebane. Foto: SCANPIX
I FLYTSONEN: Glenn Solberg styrte Norge til en imponerende seier mot Polen. Men trener Gunnar Pettersen er livredd for at Norge ikke skal være i angrepsposisjon foran EM på hjemmebane. Foto: SCANPIX Vis mer

Da er nemlig lag som Polen langt bedre enn det var denne gangen.

(NTB)