- Har aldri tapt seriekamp mot Vålerenga

Men i kveld møter Sokolowski pappa. Følg Tippeligaen fra 16.00!

GOD STATISTIKK: Vikings midtbanespiller Tomasz Sokolowski har aldri tapt en seriekamp mot Vålerenga i årene som Lyn-spiller. I kveld møter han for første gang et Vålerenga med pappa Kaz Sokolowski i støtteapparartet.Foto: Tom E. Østhuus
GOD STATISTIKK: Vikings midtbanespiller Tomasz Sokolowski har aldri tapt en seriekamp mot Vålerenga i årene som Lyn-spiller. I kveld møter han for første gang et Vålerenga med pappa Kaz Sokolowski i støtteapparartet.Foto: Tom E. ØsthuusVis mer

||| • Følg Tippeligaen direkte på live.dagbladet.no fra klokka 16.00!

(Dagbladet.no): Tomasz Sokolowski er oppvokst i Lyn, og deler dermed vestkantklubbens gode statistikk mot byrivalen fra øst, Vålerenga.

— Jeg har aldri tapt en seriekamp mot Vålerenga, men nå er det jo en litt annen inngang til kampen. Nå er det ikke snakk om kampen om Tigerstaden lenger, sier Sokolowski til Stavanger Aftenblad.

For nå er Sokolowski Viking-spiller, og tar imot Vålerenga i sin nye hjemby Stavanger. Og noe annet er også nytt for Tomasz Sokolowski i møte med Vålerenga.

Nå er nemlig pappa Kaz Sokolowski i Vålerengas reisefølge. Fra i vinter har Sokolowski senior vært spillerutvikler i Vålerenga. Men den tidligere Sandefjord-assistenten får ikke noe gratis fra sønnen.

— Det er helt tyst på familiefronten angående kampen. Jeg røper ingenting der, smiler Tomasz.

Men etter kampen er nok tonen triveligere. Foreldrene til Sokolowski blir værende i Stavanger på besøk.

- Det er første gang mor og far besøker meg her borte, og det skal bli kjekt å vise dem byen, sier 23-åringen.

• Følg Tippeligaen direkte på live.dagbladet.no fra klokka 16.00!

SENIOR: Kaz Sokolowski er spillerutvikler i Vålerenga. Foto:  Gorm Kallestad, Scanpix
SENIOR: Kaz Sokolowski er spillerutvikler i Vålerenga. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix Vis mer