RETTER HARD SKYTS MOT GAMLETRENEREN: Ørjan Berg Hansen mener Kongsvingers svake andreomganger har en naturlig forklaring: De er for dårlig trent. 
Foto: Marius Torgersrud / Scanpix
RETTER HARD SKYTS MOT GAMLETRENEREN: Ørjan Berg Hansen mener Kongsvingers svake andreomganger har en naturlig forklaring: De er for dårlig trent. Foto: Marius Torgersrud / ScanpixVis mer

- Har aldri trent dårligere enn vi gjorde i vinter

Knallhard kritikk mot Kongsvingers avgåtte trener.

|||

Ørjan Berg Hansen slakter treningsmetodene i Kongsvinger under Trond Amundsens tid som trener.

26-åringen spiller sin 100. seriekamp for KIL mot Molde 2. pinsedag.

- Jeg har spilt toppfotball i åtte år, og jeg har aldri trent dårligere enn vi gjorde i vinter. Det er en grunn til at vi slipper inn så mange mål i andre omgang. Nettopp fordi vi er dårlig trent, sier Berg Hansen til Glåmdalen.

To ganger tok han opp med avgåtte Amundsen at trøkket og intensiteten på treningsfeltet var for dårlig. - Det er nesten litt ironisk og komisk at den verste sesongoppkjøringen noensinne er foran min første sesong i eliteserien, sier midtbanespilleren.

Trond Amundsen ble tidligere i uken ansatt i Fredrikstad. Han mener KIL trente riktig i vinter.

- Mange spillere slet med skader i månedene før seriestart, og det dukket opp flere nye fjes i ukene før første kamp. Med 11-12 mann på trening er det begrenset hva vi kan gjøre. Vi kunne rett og slett ikke kjøre et hardere program sånn situasjonen så ut. Det ville ikke vært forsvarlig, sier Amundsen til Glåmdalen.

Amundsen sa opp jobben som trener i KIL etter fem serierunder.

(NTB)


TRAKK SEG SOM KIL-TRENER ETTER FEM RUNDER: Trond Amundsen. 
Foto: Erlend Aas / Scanpix
TRAKK SEG SOM KIL-TRENER ETTER FEM RUNDER: Trond Amundsen. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer