- Har aldri vært bedre trent

Raymond Kvisvik er blitt voksen. Denne sesongoppkjøringen har han tatt tak i seg selv og trent hardt. Det resulterte i storspill og to scoringer mot Viking i går.

RANDABERG (Dagbladet): Brann har slitt med å lage mål på sjansene sine den siste tida. Men etter to strake 0- 0-kamper løsnet det hele i går - mest på grunn av noen magiske Kvisvik-øyeblikk. Først dundret han en ball i krysset fra 25 meter. Så var han iskald alene med Frode Olsen.

- Jeg er som en bjørn i hi. Når sola skinner og gresset blir grønt - da våkner jeg. Den første scoringen var et skikkelig drømmetreff. Jeg får dra et par av dem i serien også, sier Kvisvik og flirer.

Utfordret Kvisvik

Det har han god grunn til. For i går viste han takter som bærer bud om en supersesong for Super-Ray.

- Vi har utfordret Raymond til å øke kapasiteten sin. Han er nødt til å holde i 90 minutter om han skal bli aktuell for landslaget, og den utfordringen virker det som han har tatt. Han er blitt mer profesjonell. Testresultatene hans i vinter har aldri vært så gode tidligere, sier trener Mons-Ivar Mjelde.

I vinter har Kvisvik trent knallhardt. Han har ingen problemer med å innrømme at storformen er der allerede.

- Jeg har aldri vært bedre enn jeg er akkurat nå. Ei heller bedre trent. Jeg har fått trent riktig, og holdt meg skadefri, sier han.

Selv om han har mange år igjen av kontrakten sin med Brann, går fortsatt Kvisvik med en liten utenlandsdrøm i magen - og han vet at klubber har ham under oppsyn.

- Det var en del klubber som så på meg i La Manga. Jeg vil ikke si hvilke, men jeg kan avsløre så mye som at det ikke er Greåker innebandyklubb, sier Raymond Kvisvik.

Løsnet for Brann

Brann har ikke sprudlet i vinter. Laget har ikke gjort det bra i treningskampene. Men i går løsnet det virkelig. Kvisvik er ikke overrasket.

- Med tre nye spillere i førsteoppstillingen sier det seg selv at det tar tid å spille inn de nye.

Mons Ivar Mjelde var også godt fornøyd, men han advarer mot å tro at Brann er knasende gode etter å ha slått Viking.

- Vi har fortsatt mye å ta tak i. Men jeg har hele tida hatt troen på at det ville løsne. Vi skaper sjanser - og da kommer også målene, sier Mjelde.

KAMPFAKTA

Treningskamp

Viking-Brann 0-2 (0-1)

Randaberg stadion, 720 tilskuere

Mål: 0-1 Raymond Kvisvik (27), 0-2 Raymond Kvisvik (57)

Viking (4-4-2): Olsen, Dahl, Hangeland, Hansen, Pereira, Fuglestad (Kopteff i 32 min.), Lunde Aarsheim (Trygve Nygaard i 17 min.), Samuelsen (Sørli i 20 min.), Tom Sanne, Erik Nevland (Tengesdal i 4 min.), Sigurdsson (Berland i 20 min)

Skadesituasjonen: Bjarte Lunde Aarsheim hjulpet av banen med en vridning i kneet i går - men ikke veldig alvorlig ifølge fysioterapeaut Thor-Arne Aasen. Ellers ingen skader.

Siste tre kamper: Viking - Mandalskameratene 0-1, Viking - Tromsø 0-0, Viking - Metrostars 0-1.

Brann (4-4-2): Rønningen, Guntveit (Ophaug i 21 min.), Bjarnason, Soma, Hanstveit, Knudsen, Knarvik (Haugen i 20 min.), Olofinjana (Ulfstein i 2 min), Kvisvik, Winters, Lund (Walde i 27 min.)

Tre siste kamper: Brann - Halmstad 0-0, Brann - Helsingborg 0-0, Brann - IFK Göteborg 4-2

Skadesituasjonen: Dylan McAllister er syk, Christian Kalvenes på vei tilbake fra langtidsskade og Kristian Ystaas ute med en smådkade.

KNALLSCORING: Fra 25 meter dundret Raymond Kvisvik ballen i krysset. - Den første scoringen var et skikkelig drømmetreff. Jeg får dra et par av dem i serien også, sier Kvisvik.