Emil Meek gjør comeback

- Har aldri vært mer selvsikker

Emil Meek (31) sier han er i storform før det mange kaller skjebnekamp. Han tror likevel ikke at dette nødvendigvis er hans siste UFC-kamp.

KLAR FOR KAMP: Emil Meek møter australske Jake Matthews i UFC lørdag kveld. Foto: Andreas Lekang / Dagbladet
KLAR FOR KAMP: Emil Meek møter australske Jake Matthews i UFC lørdag kveld. Foto: Andreas Lekang / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den norske MMA-utøveren Emil Meek skal revansjere to strake tap i UFC-sammenheng. Til helga kan han i teorien gå sin siste UFC-kamp i New Zealand. For etter kampen mot australske Jake Matthews, er Meeks kontrakt med UFC ferdig.

Han sier likevel at han ikke tenker nevneverdig på den biten, selv om han innser viktigheten av kampen. Han tror ikke nødvendigvis at den kommende kampen er hans siste.

- Alle matcher er den viktigste i livet mitt. Den er som alle andre - den betyr alt. Jeg er ikke redd for å miste kontrakten med UFC, og jeg er her bare for å vinne, sier Meek til Dagbladet.

- Er du nervøs før slike kamper?

- Det er alltid følelser i sving, men jeg prøver å gjøre det til noe positivt. Nervøsitet gjør kroppen skjerpet. Når man er nervøs og kjenner på adrenalinet, så kan man tenke at «faen, det her er ikke bra», men det er bare kroppen som gjør deg klar for kamp. Alt blir mye klarere når man er nervøs, sier UFC-proffen.

Meek avslører at han er i strålende form om dagen.

- Jeg er i sinnssykt bra form, og det har jeg alltid vært. Styrken min er at jeg kan presse meg selv hardere enn alle andre. Vi har den skikondisjonen i Norge, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer