Har alene scoret mer enn 20 av lagene i Champions League

Se Cristiano Ronaldos vanvittige statistikk.

• Juventus - Real Madrid 2-2 (1-0)

(Dagbladet): Han ble igjen den avgjørende faktoren, Cristiano Ronaldo. I kveldens oppgjør mot Juventus hadde han ett mål og en målgivende pasning.  Real Madrid lå under til pausen, men så begynte portugiseren showet sitt.

Først avsluttet han en herlig overgang med å lure ballen i mål alene med Gianluigi Buffon.

Åtte minutter seinere tok han ansvaret som hovmester. Ronaldo fikk en lang ball, la den ned silkemykt og serverte sin makker Gareth Bale. Waliseren meide ballen knallhardt ned i nærmeste hjørne. En herlig avslutning, og Real Madrid var i føringen.

Ronaldo har åtte mål på fire kamper i Champions League. Det er mer enn 20 av de 32 lagene. Nå har portugiseren riktignok en kamp mer enn halvparten av lagene (som spiller sin fjerde kamp i morgen), men statistikken viser hvor vanvittige scoringsteft Ronaldo har for tiden.

- Det var en god og interessant kamp. Vi spilte en god andre omgang, men var dårlige før pause. Det var ikke en lett kamp, sier Carlo Ancelotti til Viasat.
Forsvarsvikt Det ble likevel bare ett poeng for Real Madrid mot Juventus. Den gamle dame tok ledelsen på en straffe mot slutten av den første omgangen. Pogba ble meid ned av Varane i feltet. Artur Vidal var frekk som få på straffen, og sendte den rett i krysset. Bedre kan det ikke gjøres.

Samme Varane var i trøbbel da Juventus utliknet i den andre omgangen. Fernando Llorente rundlurte forsvarspilleren  i feltet, og fikk stange ballen i mål fra fem meter helt upresset.

 HVEM ER KONGEN?:  I Norge pleier det å være Petter Northug, men det spørs om ikke Cristiano Ronaldo er det i Real Madrid. Foto: Olivier Morin / AFP / NTB Scanpix
HVEM ER KONGEN?: I Norge pleier det å være Petter Northug, men det spørs om ikke Cristiano Ronaldo er det i Real Madrid. Foto: Olivier Morin / AFP / NTB Scanpix Vis mer

- Vi må jobbe med forsvaret. Vi må bli bedre, rett og slett, sier Ancelotti.

Begge lag hadde gode muligheter til å ta med alle tre poengene. Xabi Alonso serverte et herlig langskudd i tverrliggeren som Buffon hadde vært sjanseløs på.

Etter seksten minutter produserte Pogba en stor sjanse. Midtbanespilleren,som ble for dyr for Sir Alex Ferguson, slo et smart innlegg med yttersiden av foten. Pepe holdt på å sende innlegget i eget mål, men Casillas ordnet opp.

I trøbbel Juventus hadde kniven på strupen før kveldens oppgjør. Den gamle dame sto med to poeng på tre kamper, og måtte gjøre en god figur. Med FCK-seier og ett poeng, ligger nå Torino-laget på bunnen av gruppa, med tre poeng på fire kamper.

Real Madrid ble klare for sluttspillet etter kampen.