<strong>ÉN GANG:</strong> Mario Balotelli har bare holdt datteren sin Pia én gang. Han er i retten med eksen Raffaella Fico for å få avgjort hvordan de skal fordele foreldreretten. Foto: Stella Pictures
ÉN GANG: Mario Balotelli har bare holdt datteren sin Pia én gang. Han er i retten med eksen Raffaella Fico for å få avgjort hvordan de skal fordele foreldreretten. Foto: Stella Pictures Vis mer

Har bare fått holde datteren Pia én gang på 18 måneder

Eksen hevder han har vært likegyldig til farskapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mario Balotelli kjemper om retten til å ha samvær med sin datter, bare 22 dager før VM i Brasil.

Milan-spilleren og eks-kjæresten Raffaella Fico er i disse dager i retten i Brescha, Italia, for å komme til enighet om hvordan foreldreretten skal fordeles. 

Balotelli visste ikke at han var pappaen til 18 måneder gamle Pia før DNA-prøven viste svaret i februar i år.

Fotballspilleren har til nå bare fått holde datteren sin én gang. Det skjedde under et rettsmøte i Napoli - etter at dommeren innvilget en tillatelse.

- På god vei  
Etter en høring i rettssalen i Brescia, kan det virke til at Balotelli og Fico har kommet nærmere en avtale om at fotballstjernen kan få samvær med lille Pia.

Advokaten hans, Alessandra Capuano, sier til italienske Corriere della Sera at de er sikre på at Balotelli vil få se datteren sin igjen før han reiser for å representere Italia fotball-VM i Brasil.

- Vi er på god vei til å finne en løsning på hvordan de kan samarbeide som foreldre, sier Capuano ifølge avisen.

Hvor mye Balotelli skal betale Fico i barnebidrag, blir ikke avklart før et møte i retten i september.

Milan-spilleren nektet lenge å erkjenne at han var faren til den nå 18 måneder gamle datteren. Mens eksen har hevdet at 23-åringen har vært likegyldig til farskapet, har han på sin side ikke villet ta noe ansvar før DNA-testen viste svaret.

Oppdratt av fosterforeldre Balotelli har også sagt at han mener at pressen fikk vite at eks-kjæresten var gravid, før han selv fikk vite noe det mens de bodde i Manchester.

- I et helt år har jeg forsøkt å få Fico til å ta en DNA-test, fortalte Balotelli Gazetta tidligere i år.

- Jeg kan ikke dukke opp og være faren hennes, når jeg ikke er sikker på at jeg er faren - slik at ikke barnet blir skuffet senere. Jeg vet noe om det, fortalte Baolitelli.

Han ble selv født av foreldre fra Ghana, som immigrerte til Italia. To år gammel ble han puttet i fosterhjem, og ble oppdratt av sine fosterforeldre i Brecia.

Mario Baolitelli er i dag forlovet med den belgiske modellen Fanny Neguesha.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer