Har bedt om å få dra

Oppsiktsvekkende nyheter rundt Lionel Messi tirsdag kveld.

VIL BORT: Lionel Messi skal ønske seg bort fra Barcelona. Dette er siste nytt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Messi (33) skal ha vært misfornøyd med situasjonen i Barcelona over lengre tid, og tirsdag melder argentinske og spanske medier at Messi tirsdag har bedt klubbledelsen om å få forlate klubben.

Barcelona har seinere bekreftet overfor tv-kanalen Cadena Ser at de har mottatt en skriftlig anmodning fra Messi. Nyhetsbyrået AP melder det samme.

- Barcelona bekrefter at de har fått meldingen fra Messi. Klubben sier imidertid at klausulen som ville gjøre at han kunne gå gratis, gikk ut 10. juni. En rettstvist er på gang... skriver journalist Sique Rodriguez på Twitter.

- Et sjokk

Til tross for at ryktene har versert i et par måneder, sier ekspert på spansk fotball, Petter Veland, at en sånn nyhet alltid vil komme som et sjokk.

- Det er jo også litt på grunn av størrelsen på nyhetsverdien, fordi det er han og Barcelona det skjer med. Men det har jo på en måte ligget rundt neste sving. Mange som har fulgt Barcelona de siste månedene har sett at det har vært et maktspill mellom styret og Messi, som er dypt uenige om hvordan klubben har vært drevet de siste åra og veien videre, sier Veland til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer