- Har bekymret meg over måltørken

Omsider scoret Berbatov igjen - FEM GANGER - da United ydmyket ynkelig Blackburn.

USTOPPELIG: Blackburn-spillerne ble maktesløse tilskuere til at Dimitar Berbatov sto i spissen for et ustoppelig Manchester United-lag. Bulgareren ga seg ikke før han hadde scoret fem ganger.Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon Super
USTOPPELIG: Blackburn-spillerne ble maktesløse tilskuere til at Dimitar Berbatov sto i spissen for et ustoppelig Manchester United-lag. Bulgareren ga seg ikke før han hadde scoret fem ganger.Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United - Blackburn 7-1.

Etter en strålende sesonginnledning med seks scoringer fordelt på de fem første kampene, har Manchester United-supporterne spurt seg hvor det har blitt av den Dimitar Berbatov som senket Liverpool med hattrick 19. september.

Siden den gang har det blitt to målløse måneder og atter en gang kritikk mot den slepne bulgareren.

Lørdag ettermiddag sto han i spiss for den udiskutabelt beste United-forestillingen på lang tid mot et elendig og hjelpeløst Blackburn-lag,.

- Jeg har bekymret meg litt for måltørken. Når du spiller spiss, har folk en tendens til å se på hvor mange mål du scorer. For min del, handler ikke spillestilen min bare om å score mål. Det handler om hvordan man involverer seg i det oppbyggende spillet, og hvordan man kombinerer med lagkameratene, sier Berbatov til MUTV.

- Når spisser ikke scorer, føler de at de ikke gjør jobben sin ordentlig. Slik har det alltid vært. I dag falt alt på plass igjen, sier manager sir Alex Ferguson, som selv spilte spiss i sin aktive karriere.

68 magiske minutter I løpet av 68 magiske minutter, flikket han lekkert inn 1-0 to minutter ut i kampen, utnyttet et hårreisende tilbakespill fra Pascal Chimbonda til 3-0, startet og avsluttet et fantastisk angrep til 4-0 etter 47 minutter og trillet inn 7-0 på egen retur etter 70 minutter. Dessuten skulle han hatt et straffespark og kom seg også til flere gode målsjanser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer