Har denne tabben avslørt Mourinhos framtid?

Informasjonen lagt ut en dag for tidlig.

PÅ VEI TILBAKE? En sak om at Jose Mourinho er tilbake i Chelsea ble lekket på Premier Leagues hjemmesider i natt. Dette er ennå ikke offisielt, men kan altså ha blitt avslørt en dag for tidlig. Foto: AFP/ DANI POZO
PÅ VEI TILBAKE? En sak om at Jose Mourinho er tilbake i Chelsea ble lekket på Premier Leagues hjemmesider i natt. Dette er ennå ikke offisielt, men kan altså ha blitt avslørt en dag for tidlig. Foto: AFP/ DANI POZOVis mer

(Dagbladet): Jose Mourinho ledet i går Real Madrid i sin siste kamp som trener for de hvitkledde. I forrige måned meldte klubben at Mourinho var ferdig som Real-trener etter denne sesongen.

Siden den gang har han vært sterkt knyttet til Chelsea. Og etter denne nyheten som ble lagt ut på Premier Leagues hjemmesider å dømme, er det ingen tvil om hvor treneren havner neste sesong.

Datert 3. juni Saken som er lagt ut er trolig laget slik at Premier League-siden får lagt ut saken raskt ved offentliggjøring. Blant annet har de laget punkter som skal fylles ut med hvor lang kontrakt portugiseren får. Saken, som var datert til i morgen (3. juni), er nå fjernet.

Flere britiske medier har meldt at portugiseren vender tilbake til Premier League og Chelsea, og at det ville bli offentliggjort 1. juli.

- Jeg tror alle hvem som vil ta over etter meg, har også Rafael Benitez, som var ferdig som trener i Chelsea etter denne sesongen, sagt.

Beklaget Premier League har beklaget tabben overfor Chelsea, ifølge Sky Sports melder NTB.

- Det var en publiseringsfeil. Vi tok den bort så snart vi fikk vite om det. Vi har snakket med og beklaget til Chelsea, sa en talsperson for ligaen.

Talspersonen sa også at de ikke kjenner til at Mourinho skal være klar for London-klubben.

Mourinho var trener i Chelsea fra 2004 til 2007.

TABBEN: Denne saken ble lagt ut på Premier Leagues hjemmesider i natt. Skjermdump
TABBEN: Denne saken ble lagt ut på Premier Leagues hjemmesider i natt. Skjermdump Vis mer