Boka om John Arne Riise

- Har det samme forholdet til Solskjær som til ekskonene mine

Riise snakker ut om rivaliseringen i ny bok.

LETTER PÅ SLØRET: John Arne Riise er aktuell med selvbiografi. Der kommer han inn på sin fantastiske fotballkarriere og dramatiske privatliv. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
LETTER PÅ SLØRET: John Arne Riise er aktuell med selvbiografi. Der kommer han inn på sin fantastiske fotballkarriere og dramatiske privatliv. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Arne Riise (37) kommer tirsdag ut med en selvbiografi. Boka har tittelen «Fordeler og ulemper ved å være John Arne Riise».

En fantastisk fotballkarriere kombineres med flere private dramaer. Mobbing, farens død, skilsmisser, luksusliv, milliongjeld og kjendisfester har vært ingredienser i Riises liv.

Men først og fremst vil han bli husket som fotballspilleren John Arne Riise. Vinner av Champions League-finalen med Liverpool i 2005. 110 landskamper. Mannen som ga alt for Norge og storklubbene han spilte for.

Da Riise var 13 år, satte han seg et mål: Han skulle bli Norges beste fotballspiller gjennom tidene. Har det blitt slik?

Én person later til å forstyrre dette bildet: Ole Gunnar Solskjær (44).

- Solskjær elsket

I boka kommer Riise inn på at han ikke har fått den anerkjennelsen han føler han fortjener i Norge.

Han skriver:

- Ole Gunnar Solskjær er elsket i Norge. Han er norsk på den måten vi liker. Ydmyk i intervjuer. Han sa aldri noe galt. Han har alltid blitt framstilt som en lojal sliter fordi han aksepterte å sitte på benken år ut og år inn i Manchester United.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer