Har døra på gløtt for Tippeliga-retur

- Men jeg sitter ikke med kofferten pakka, sier Rekdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Om tre uker er Tippeligaen i gang igjen. Fra Belgia følger Lierse-trener Kjetil Rekdal nøye med på hva som rører seg i norsk fotball, men han avviser at han lengter etter hjemlandet.

- Jeg har ikke noe spesielt savn eller noe som forteller meg at «nå skulle jeg vært hjemme i Norge». Særlig ikke når det ikke er noen ledige jobber, sier Rekdal til Dagbladet.no.

Det skal likevel være unødvendig å minne om fjorårets mannefall på trenersida, da hele ni Tippeliga-trenere forsvant fra jobben sin. Seks av dem fikk sparken, mens tre gikk av egen vilje.

- Jeg går ikke og håper at noen får sparken eller mislykkes. Jeg sitter ikke med kofferten pakka, sier Rekdal.

- Men ting skjer fort?

- Det kan bli aktuelt å komme hjem til Norge. Det er helt åpent hva som skjer, plutselig kan det dukke opp noe, sier han.

Får flere telefoner

- Har du fått noen henvendelser om trenerjobber?

- Jeg får nok av telefoner, som spør om ditt og datt kan være aktuelt. Ikke fra Norge, for der er jo alt opptatt. Og det er bare trenerjobber som er aktuelt. Det er fotballtrener jeg vil være, når jeg kan være på feltet og ha det gøy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer