- Har du en mann hjemme? Oxandia kan ta beltene, så kan du dra hjem til ham

Sier Brækhus-motstanderens trener.

FØRSTE MØTE: Cecilia Brækhus møtte i dag 18-åringen Oxandia Castillo fra Den dominikanske republikk for første gang. Lørdag møtes de til tittelkamp i ringen. Foto: Team Sauerland
FØRSTE MØTE: Cecilia Brækhus møtte i dag 18-åringen Oxandia Castillo fra Den dominikanske republikk for første gang. Lørdag møtes de til tittelkamp i ringen. Foto: Team SauerlandVis mer

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): På lørdag skal Cecilia Brækhus forsvare sine tre belter (WBO, WBA, WBC) i kampen mot 18 år gamle Oxandia Castillo fra Den dominikanske republikk.

Castillo var for mange et ukjent navn før hun i februar slo knockout på Hanna Gabriel fra Costa Rica og tok WBO-beltet i lett mellomvekt.

I dag møtte de to bokserne hverandre for første gang, på pressekonferansen i Frederikshavn.

- Jeg har trent hardt den siste tiden. Ingen har undervurdert motstanderen min, men jeg er alltid godt forberedt, sier Brækhus.

Også Castillo er godt forberedt før lørdagens kamp.

- Jeg har gledet meg, og forberedt meg godt. Jeg er klar til å bokse mot Cecilia Brækhus. Jeg vet hvor stort navn hun har, og gleder meg til å møte henne.

Castillo går under navnet «La Loba» - Ulven - et navn som har hengt ved henne fra hun var ung. Castillo startet med boksing allerede som ung og gikk sin første proffkamp da hun var 15 år.

- Kanskje det er attituden min som gjør at jeg har fått det, sier hun og ler. 

Castillos trener prøvde også å inngå en avtale med Brækhus.

- Har du en mann hjemme? For da kan Oxandia ta beltene dine, så kan du dra hjem til mannen din, sa han på dagens pressekonferanse.