MOT SLUTTEN I CITY: Craig Bellamy frykter han havner utenfor 25-mannstroppen til Manchester City. Foto: 
EPA/LINDSEY PARNABY
MOT SLUTTEN I CITY: Craig Bellamy frykter han havner utenfor 25-mannstroppen til Manchester City. Foto: EPA/LINDSEY PARNABYVis mer

- Har en følelse av at jeg ikke blir en del av dette

Bellamy vurderer fotballstopp.

||| Craig Bellamy kan bli utelatt fra Manchester Citys 25-mannstropp. Det kan bety karriereslutt for waliseren.

Wales-kapteinen kan bli offer for nye regler om hvem som får plass i en A-stall. 31-åringen kan komme til å måtte nøye seg med trening framover.

- Jeg føler sterkt at jeg kan tilføre klubben noe, men dersom jeg ikke kommer med i 25-mannstroppen så vet jeg ikke hva jeg gjør, sier Bellamy.

Han får trolig sin landskamp nummer 59 for Wales mot Luxembourg i Llannelli onsdag.

- Jeg kan komme til slutte, det kan bli full stopp eller jeg vil se på de muligheter jeg har. Dette spillet er like brutalt som noe annet. Jeg har en følelse av at jeg ikke kommer til å være en del av dette (i Manchester City), sier Bellamy.

Han har en lang karriere bak seg, men vet ikke om han gidder mer.

- Jeg har hatt noen muligheter og har allerede takket nei til Wolfsburg. Jeg liker ikke tysk fotball og det er ikke noe sted der jeg ser for meg at jeg kan spille. Denne 25-mannsregelen gjør at det ikke betyr noe hvor godt jeg trener eller hvor sterk min holdning er. I verste fall blir jeg ikke registrert for spill. Spørsmålet er om jeg ender opp uten å spille fram til januar eller om jeg kan finne meg en klubb å spille for, sier Bellamy.

Både Tottenham og Liverpool er satt i forbindelse med den bereiste angriperen.

(NTB)